Skocz do zawartości

[program] K2Submitter - program do zakładania profili

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

@jakieś pomysły Proszę sprawdzić  :zdziwko:  blok synonimów czy jest poprawnie zdefiniowany

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

wiecie co może być przyczyną

Wiecie.

Twoje lenistwo :)

- ciężko sprawdzić pocztę? (podpowiem, można jakiegoś maila  "z palca" tam wysłać)

- tak trudno podłączyć pod program inną pocztę np. z o2?

Za każdym razem jak coś nie działa, nie pytaj czy soft zepsuty, bo nie jest zepsuty.

Szukaj a czegoś może się nauczysz :)

Pozdrawiam,

eM

Edycja:

Najczęściej "niedziałalność" softu (w sumie każdego dowolnego) wynika z błędu użytkownika.

Złe hasło, przyklejona spacja do czegoś tam, literówka w mailu, błąd w proxy itp, itd.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Mam pocztę na vnecie, zawsze maile dochodziły, dzisiaj nie dochodzą. 

też mam pocztę z vnet odpaliłem przed chwilą, pobrał pocztę - wszystko śmiga jak należy

wina leży po stronie softu

nie sądzę że tak w ogóle może być, soft działa niezawodnie - korzystam z niego często

@wypok, Zajmij się lepiej ręcznym dodawaniem linków, przynajmniej nie będziesz zaprzątał głowy autorowi. Na Twoim forum, gdzie jesteś w "Elicie" nie pomogli? 

https://make-cash.pl/k2-submitter-t12898/?page=5 

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Aktywacja profili pobieranie linka do profilu:

Kopiujemy listę z okna obsługi poczty do schowka następnie wklejamy ja do głównej listy zastępując adresy od rejestracji ( adresy od rejestracji należny mieć zapisane do ponownego wykorzystania) można to zrobić z menu kontekstowego kopiując całość i przez notatnik > Zapisz.
WAŻNE aktywując  profile lub pobierając linki w operacji (aktywacja) MUSIMY mieć wczytany profil dla jakiego są pobierane linki do profili. Chodzi o login i hasło niezbędne do logowania na założony profil.

Nie wszystkie serwisy w których rejestrowaliśmy profil przesyłają link do aktywacji, wiec by pobrać maksymalnie dużo wykonujemy "Aktywacje" dla listy przyciętej do root adresów na jakie była rejestracja.  Proces aktywacji dla listy root i wczytanego profilu to nic innego jak pobranie linka do profilu, wiec można to wykonać wiele razy :)

Ważne by wpisać w zakładce  [Dane do profilu]
w polu [szukany ciąg znaków] jakiś ciąg znaków bez polskich liter  np linkowaną domenę lub wyraz z tekstu wpisu który występuje w  treści dodanego profilu [x] sprawdz profil

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Liste mam kupiona bardzo dobra wiec tutaj nie jest problem :)

Gdy zarejestruje około 2000 tysiecy kont i dostane z 1300 linków aktywacyjnych, to wklejam je do "Lista adresów" daje aktywuj profile 2k .

Dane wszystkie uzupełnione w "Dane do Profilu". I każdy profil ma "Brak Profilu".

Wiec lista napewno nie jest problemem.

Wiec lista napewno nie jest problemem.

Wiec proszę sprawdzić ręcznie czy pod danym adresem jest profil logując się na konto ...

Rejestrując profile należy wybrać avatary oczywiście powinny być "swoje"

Proszę upewnić się, ze jest wybrany profil dla jakiego była rejestracja oraz to o czym pisałem w "ważne" https://www.forum.optymalizacja.com/topic/206110-program-k2submitter-program-do-zakladania-profili/?p=1443371

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności