Skocz do zawartości

[ocena] www.compunet.pl

compunet

Rekomendowane odpowiedzi

Uruchomiliśmy nową stronę firmową - www.compunet.pl.

Z ciekawością poczytam wasze opinie na temat:

- przygotowania pod kątem pozycjonowania pod słowa kluczowe: agencja interaktywna, pozycjonowanie,

- użyteczności, układu, może czegoś brakuje lub jest niejasne, nieczytelne?

Polecam: Selly: oprogramowanie sklepu internetowego - 99zł netto/mc

- koder html / css zastosowal accesskeys dla pozycji w menu, gdzie acceskey prowadzacy do strony glownej? - brytyjskie regulacje zalecaja cyfre 1.

- przechodze do dzialu kontakt, milym akcentem bylo by go oznaczenie na pasku nawigigacyjnym, zachowanie efektu :hover.

- oferta, boksy z ofertami i taki kod:

<p><strong>Tworzenie serwisow www</strong>:</p>

imo to jest naglowek boksu, wiec odpowiedni h, do tego klikalny, ale bez podkreslana, za to zmnieniajacy kolor po wskazaniu wskaznikiem myszy, czy z klawiatury.

jesli decyduja sie pantwo, ze bedzie to naglowek, to znak ':' kwalifikuje sie do usuniecia.

- br przed elementem blokowym?

<br />
<h5>Zasady rekrutacji</h5>

ogolne wrazenie pozytywne, mi sie podoba.

Pogubiłem się.

Twoj partner w elektronice

realizacje

stworzenie nowej....

i obok podobnie

Koszyk

Realizacje max24

Budowa i obsługa....

Nie wiem co to jest - a naprawdę nie jest póxno i trzeźwy jestem :)

Top OK - może nieco bardziej nawigację bym wzmocnił poprzez dodanie strzałek które pojawiają się po najechaniu.

Hasło reklmowe po prawej stronie to nie jest dobry pomysł - tam się szuka ofert - hasło, które mam mówić czym się zajmujecie i określić Was powinno być w okolicy logo.

Nie ma na stronie wyraźnego rozgraniczenia poszczególnych modułów, przez co wydaje się on nieco nieusystematyzowany. Fajnie zaczynacie z tymi realizacjami choć cholernie nieczytelnie - powaznie nie wiedziałem o co tam chodzi, a następnie rezygnujecie z tych modułów - a w "ofercie" już jest OK.

Top z nagłówkie reklamowym - to co macie na podstronach użyłbym na głównej i niżej w modułach podałbym resztę informacji. Strona główna rózni się znacznie od pozostałych - takie mam wrażenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności