Skocz do zawartości

Co Was skłania do aktywności na forum?

zonic

Rekomendowane odpowiedzi

Staram się też bonusować im aktywność i chęć pomagania innym jakimiś gadżetami typu kubki:

osobiście mam w d..ie kubki. Wolę się z kimś pokłócić /posprzeczać/wymienić poglądy. Jak wchodzę na jakieś forum to nie po kubek . Jak ludziom oferujesz "kubek" za oddanie czyjejś wiedzy to zgarniesz tylko gimbazę która wiedzy nie ma a poglądów nie posiada. Zastanów się czy ktoś się będzie udzielał na "forum dla dorosłych" za kubek .......... skoro nie po kubek tam zaglądnąłeś.

ps. jak rozkręcisz forum to kubki będziesz sprzedawał a nie rozdawał

Żle mnie zrozumiałeś :) Nikomu nie oferowałem kubka w zamian za aktywność. Po prostu któregoś razu przewinął się taki projekt graficzny i kilka osób napisało, że chciałoby taki mieć :) No to chyba nic złego, że od tak wysłałem to kilku osobom.

Nigdzie od tamtej pory nie ma zasady, ze jak ktos jeszcze bedzie aktywny to dostanie...kubek :) No proszę.

A mówiąc o konkursach za aktywność to miałem na myśli ranking i punktowanie za tworzenie poradników i pomaganie innym userom. Wtedy w nagrode powiedzmy markowa klawiatura + mysz o dla najlepszego użytkownika w miesiącu.

Ale ten pomysł też może skusić głównie gimibazę, dlatego powoli go skreślam.

Dołącz do społeczności polskich web developerów i designerówZOSTAŃ WEB NINJA
Nowe forum modowe | hydraulik kutno

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Staram się też bonusować im aktywność i chęć pomagania innym jakimiś gadżetami typu kubki:

ps. jak rozkręcisz forum to kubki będziesz sprzedawał a nie rozdawał

A PiO nie ma jakiś fajnych kubków ??? za moje udzielanie się to już należałby mi się kubek :)))

[joke OFF]

@zonic

uważasz, że ktoś inny niż gimbaza poleci na słuchawki, kubek, czy inny gadżet? zależy Ci na takim targecie?

Linkuj, udzielaj się na innych forach z linkiem i tyle, czas pomoże. "Fejkowe" kłótnie są z kilometra wyczuwalne. Zaproś kilka osób do pisania i powoli się rozkręci. I MODERUJ!

np. wpis o szkoleniu powiniem być w innym dziale.

Od strony technicznej:

• dzisiaj jest... imieniny... - po co to ??
  • całą strona za bardzo szara dla mnie (wzrok już mi siada) i ciężko się czyta takie szarości... może ciut lepszy kontrast

Na PiO zarejestrowałem się po ok 4 latach tylko czytania :)

Powodzenia

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

i jeszcze jedno: przychodzisz tutaj po pomoc, a potem opluwasz tutejsze forum - nie ładnie...

https://web-talk.pl/topic/1328-na-jakich-forach-jesteście/?p=6629

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...

Przychodzę na to forum bo jest jedynym, które mnie przyjmuje i znosi i w ogóle wiem ,że zawsze ktoś Mnie tu przytuli

;):P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jakby ktoś nie wiedział to w Mazowieckiem zaczęły się ferie, a śniegu nie ma.

a u nas ferii nie ma, a ze śniegiem rano 30 minut walczyłem....

[pomorskie na biało...]

i dalej sypie :((((

Analizując PiO ( bo na innych polskich forum nie udzielam się aktywnie) można wyodrębnić przyczyny jakie skłaniają użytkowników do udzielania się ( kolejność przypadkowa) :

1. Link, baner w stopce

2.Wiele jeszcze próbuje zakładać profile myśląc, że linki z nich indeksują się

3.Próba marketingu szeptanego ( ostatnio wysyp takich kont z rożnych branż nie tylko IT)

4. Założenie konta aby oznajmić o nieuczciwym kontrahencie ( często konkurencja zgłasza się na wzajem)

5.Lans ( głownie dla późniejszego łapania klientów) lub dla promocji własnej firmy, marki produktu

6. Trolling ( w tym przypadku wszytko wiadomo)

7. Konta założone aby napisać pozytywną opinie o sklepie, produkcie, usłudze ( to samo co p. 3)

8. Początkujące blogerzy, początkujące amatorzy rożnych PP ( zakładają konta i zadają pytania typu jak zrobić TOP1 na frazę "blog o zarabianiu")

9. Multikonta wcześniej wywalonych z PiO użytkowników ( niektóre na życzenie, niektóre na liczne zgłoszenia od użytkowników o domniemaną próbę oszustwa, inne)

10. Stare wyjadacze co z przyzwyczajenia logują się na PiO, pracowniki, szefowie firm SEO, osoby prywatne wykorzystujące PiO do celów zarobkowych, profesjonalnych

11. Młodzi pozycjonery którzy chcą zaczerpnąć informacji o SEO

12. Pisarzy - to osobna kategoria ( zazwyczaj p. 9) :D 99% mają nowe konta , nowy email, wieloletnie doświadczenie, korzysta z proxy, Neostrady lub mobilnego internetu :D

13. Przed tym jak dział polityczny został wywalony z indeksu było wiele kont co udzielali się wyłącznie na tematy polityczne prezentując poglądy lewicowe, prawicowe, liberalne, inne

14. Trafiają się takie konto które zostały założone prawdopodobnie w jednym celu - kogoś oszukać, wzięć pieniędzy i nie dać towaru lub usługi, dane jakie podają bardzo często nieprawdziwe.

całą strona za bardzo szara dla mnie (wzrok już mi siada) i ciężko się czyta takie szarości... może ciut lepszy kontrast

Za 2 tygodnie nowa odsłona.
zonic.pl/projekty/web-talk/index.html

jeszcze jedno: przychodzisz tutaj po pomoc, a potem opluwasz tutejsze forum - nie ładnie...

Prawdę napisałem. Gubię się tutaj na forum.

zapalam papierosa, patrzę w prawo, patrzę w lewo, i NIC. Nuda i dłużyzna.
Wtedy wchodzę na PiO.

Okejka za to :)

1. Link, baner w stopce
2.Wiele jeszcze próbuje zakładać profile myśląc, że linki z nich indeksują się
3.Próba marketingu szeptanego ( ostatnio wysyp takich kont z rożnych branż nie tylko IT)
4. Założenie konta aby oznajmić o nieuczciwym kontrahencie ( często konkrecja zgłasza się na wzajem)
5.Lans ( głownie dla późniejszego łapania klientów) lub dla promocji własnej firmy, marki produktu
6. Trolling ( w tym przypadku wszytko wiadomo)
7. Konta założone aby napisać pozytywną opinie o sklepie, produkcie, usłudze ( to samo co p. 3)
8. Początkujące blogerzy, początkujące amatorzy rożnych PP ( zakładają konta i zadają pytania typu jak zrobić TOP1 na frazę "blog o zarabianiu")
9. Multikonta wcześniej wywalonych z PiO użytkowników ( niektóre na życzenie, niektóre na liczne zgłoszenia od użytkowników o domniemaną próbę oszustwa, inne)
10. Stare wyjadacze co z przyzwyczajenia logują się na PiO.
11. Młodzi pozycjonery którzy chcą zaczerpnąć informacji o SEO
12. Pisarzy - to osobna kategoria ( zazwyczaj p. 9) 99% mają nowe konta , nowy email, wieloletnie doświadczenie, korzysta z proxy, Neostrady lub mobilnego internetu

Dzieki :)

Dołącz do społeczności polskich web developerów i designerówZOSTAŃ WEB NINJA
Nowe forum modowe | hydraulik kutno

: przychodzisz tutaj po pomoc, a potem opluwasz tutejsze forum - nie ładnie...
https://web-talk.pl/topic/980-własnoręczne-pozycjonowanie/?p=3879

Cytat: Ja od siebie mogę Ci polecić forum.optymalizacja.com, w szczególności dział "Dla początkujących", do którego podsyłam Ci link: https://www.forum.opt...poczatkujacych/

Więc nawet podlinkował, nie przesadzaj z tym opluwaniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności