Skocz do zawartości

Link Building bardziej PRO - sugestie i kilka pytań

Aramin173

Rekomendowane odpowiedzi

na wódce dalej nie byliście

Kto nie był ten nie był, ja właśnie wróciłem :P

10927836_819535728106206_665690268216873

Z degustacji of kors ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Właśnie chciałem się poskarżyć, że dawno zdjęć nie wklejałeś. Gdzie można zobaczyć Twoje fotki dziewczyn? Kiedy robisz kalendarz Pirelli?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Fotki modelin wykorzystam do promocji jednego serwisu zapleczowego (po to właśnie aby zdobyć backlinki)

Kiedy robisz kalendarz Pirelli?

Robię dla włochów jeden ale to robota na cały rok :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

że końcowym celem SEO jest właśnie ruch

A jedynym celem POZYCJONOWANIA są pozycje.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Bez wysokich pozycji na frazy generujące ruch nie będziesz miał stabilnego ruchu na stronie. Możesz oczywiście zrobić artykuł za 1500 zł na wp czy innym portalu i przez tydzień będziesz miał z niego wejścia, ale to jest zjawisko krótkotrwałe. Wchodzą nowe artykuły a twój jest spychany w dół.

Oczywiście ja mówię o ruchu generującym prawdziwych klientów w firmie, a nie o ruchu pod reklamy na stronach.

• 4 tygodnie później...

Jak to jest z linkami nofollow a follow. Większość blogów i for właśnie w ten sposób oznacza linki wychodzące. Czy ma sens angazowanie się w dyskusję, udzielanie się i wielogodzinna praca w systuacji gdy nofollow nic nie daje dla serwisu na któruym nam zalezy?

Najlepsze rozwiązania dla freelancerów - księgowość online dodatkowo platforma dla biur rachunkowych a jak Ci się nic nie chce możesz skorzystać z biura rachunkowego online

Gdzie można zobaczyć Twoje fotki dziewczyn? Kiedy robisz kalendarz Pirelli?

Nie sadzę żeby zrobił chociaż jedno zdjęcie ;-)

ciężko przejść etap jak dziewczyna już w bikini do robienia zdjęć ;-) ;-) ;-)

Bing.com jest szybszy, daje lepsze wyniki. Mniej szpieguje.

Google uczy, Google radzi, Google nigdy nas nie zdradzi.

sens ma gdy forum daje ci coś więcej niż kilka linków, są znacznie prostsze metody zdobywania dobrych linków niż długie dyskusje na forach

A może podzielisz się tą tajemną wiedzą? :)

Najlepsze rozwiązania dla freelancerów - księgowość online dodatkowo platforma dla biur rachunkowych a jak Ci się nic nie chce możesz skorzystać z biura rachunkowego online

A po za Tym wartościowy ruch określa się po tym, gdy określona grupa wykonuje pewną akcję na stronie( typu zakup produktów, zapisanie się na listę mailową itp.). Dopiero po wykonanej akcji można określić z jakiego źródła ruch jest bardziej wartościowy.

W przypadku wielu stron a zwłaszcza sklepów internetowych jest to prawda. Jest jednak wiele typów innych stron w których liczą się zupełnie inne zachowania internautów.

jeśli zamawiasz fotoksiążki to zapraszam tutaj: https://www.szablony.in/ fotoksiazki/

sens ma gdy forum daje ci coś więcej niż kilka linków, są znacznie prostsze metody zdobywania dobrych linków niż długie dyskusje na forach

A może podzielisz się tą tajemną wiedzą? :)

To żadna tajemna wiedza, to zwykłe pozycjonowanie :)

A tak na serio, najprościej to zobacz gdzie dodaje konkurencja z sukcesami i postaraj się też tam dodać

Gdzie można zobaczyć Twoje fotki dziewczyn?

Specjalnie dla Ciebie ;)

2djynaa.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności