Skocz do zawartości

Cloaking?

kotas

Rekomendowane odpowiedzi

Trudno mi się zgodzić z tezą, iż brak poszanowaia dla etyki i uczciwości jest równoznaczny z wysokim poziomem branży, jakiejkolwiek...

Widzisz, to ze forum jest otwarte na rozmowe o wszystkich metodach pozycjonowania i optymalizacji nie znaczy, ze ktos tutaj promuje takie techniki albo inne. Poprostu sobie rozmawiamy o wszystkich metodach.

Nie mam zamiaru wprowadzac cenzury i punktow w regulaminie typu:

Jezeli chcesz napisac cos poza "content is king" to zle trafiles, bo my tutaj jestesmy etyczni i tworzymy serwisy bogate w tresc i czekamy na powrot czasow, kiedy tresc byla najwazniejszym czynnikiem.

Rozmawiac tutaj mozna o wszystkim co tyczy sie pozycjonowania i tworzenia stron internetowych przyjaznych wyszukiwarkom i ..... masy innych tematow.

Jezeli przez moja wypowiedz zrozumiales, ze ja namawiam ludzi do stosowania takich technik, to znaczy ze mnie zle zrozumiales. :(

P.S. jak widzisz to tez nie jest forum gdzie nie mozna miec odrebnego zdania od tego ktore maja moderatorzy i admin, bo forum jest otwarte. :(

jakie rzeczy oprócz rozpoznawania przez IP i Useragent powinienem wziasc pod uwagę?

Powinieneś zwrócić uwagę na to, wyszukiwarki bez ostrzeżenia mogą usunąć Twoją stronę z indexu to po pierwsze. Po drugie, jak już napisał zYm3N należy skupić się na linkach zewnętrznych (a o takie naprawdę nie jest tak trudno) oraz wewnętrznych tzn. jeśli odsyłasz do strony głównej to odeślij z anchor textem. I po trzecie weź pod uwagę funkcjonowanie czegoś takiego jak spamreporty i czujność konkurencji, która (jeśli przypadkowo natrafi na Twój cloak) z przyjemnością to zgłosi.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Jezeli przez moja wypowiedz zrozumiales, ze ja namawiam ludzi do stosowania takich technik, to znaczy ze mnie zle zrozumiales. :(

Jasne :(.

Dla zasady dopisuję posty jak ten poprzedni, bo w sumie to może i masz rację :twisted:

P.S. jak widzisz to tez nie jest forum gdzie nie mozna miec odrebnego zdania od tego ktore maja moderatorzy i admin, bo forum jest otwarte. ;)

Twoje szczęście :(

Szy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności