Skocz do zawartości

Toolbar RDS - wtyczka SEO do przeglądarki Chrome. Firefox, Opera .

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 lata później...

Witam, czy koledzy poleca jakas wtyczkę do chroma ktora dzialala by w ten sposob: potrzebuje wszystkie urle domeny w jednym pliku. Czyli jakis bot ktory wypluje mi wszystkie aktywne urle sprawdzanej domeny. Chodzi mi o wtyczke do chrome, ale jesli nie znacie to moze byc tez jakis program badź strona internetowa ktora mi to wyplujeeee

Usługi budowlane, okna sprzedaż: okna , usługi geodezyjne: geodeta , budowa i projektowanie domu: architekt. Portale budowlane.

Ok, żle zadałem pytanie. Więc jeszcze raz. Mam kilka zapleczówek ale sprawdzałem że nie wszystkie podstrony tych domen są zaindeksowane. chcę więc "wyciągnąć z każdej domeny zapleczowej "wszystkie adresy urll" żeby następnie je dodać do indexera. Żeby zaindeksować niezaindeksowane podstrony (urle)

Tak więć czy jest jakaś "wtyczka do chrome" lub soft który "wypluje mi" wszystkie "podstrony -urle" wskazanej domeny.

Usługi budowlane, okna sprzedaż: okna , usługi geodezyjne: geodeta , budowa i projektowanie domu: architekt. Portale budowlane.

@MaxPan osobiście dużo bardziej lubię żabę, jeśli on chce sprawdzić zaplecza to prawdopodobnie nie przekroczy limitu 500 zasobów na crawl ;) 

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności