Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

@Convertiser teorie spiskowe? Dobry żart, zapominacie kochanie, że żyjemy w dobie internetu i nie trudno skontaktować się z innymi poszkodowanymi! 
Porównanie korespondencji  wydawców z Wami nie przemawia na wasz plus. 
Co do konsekwencji prawnych to jeszcze w tym kraju na całe szczęście będzie decydować organ ścigania lub sąd po przedstawieniu dowodów oraz zeznań wydawców. Zapis  w regulaminie, że rozliczacie tylko to za co zapłacił reklamodawca nie utrzyma się w Sądzie.  Jak wspomniał @LucekLS pierwszy etap badania przez organy prawne to sprawdzenie rozliczeń eobuwie - Convertiser i wtedy zobaczymy czarno na białym czy faktycznie jest jak twierdzicie (po przeliczeniu kosztów infrastruktury chyba dokładacie do tych kampanii).
Nadal czekam na odpowiedź na pytanie - gdzie w kampanii eobuwia jest zaznaczone, że ciasteczko wydawcy jest nadpisywane przez remarketing?

Powołujecie się na inne sieci - ale rozmawiamy o Was, a nie o innych ( na marginesie wskaźnik akceptu w innych sieciach jest większy niż u Was). Inni także po zadaniu pytania otwarcie mówią w czym jest problem, a jak nie Wy  - do każdego wydawcy na przestrzeni 1,5 roku piszecie, ze problem jest rozwiązywany i rozmawiacie  z eobuwie - ale coś be efektu. 

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 rok później...

raczej nie obwiniałabym convertisera w tej kwestii, miałam podobny przypadek

to reklamodawcy oszukują wydawców odrzucając większość transakcji, gdyż sporo specjalistów od marketingu w tych sklepach powinno na kasie w żabce pracować

nie mają pojęcia co to jest FC/LC i w jaki sposób ogarnąć walidację transakcji.

eobuwie nie jest wyjątkiem w wyciskaniu jak cytrynę wydawców, szkoda czasu na ten program

miałam podobny przypadek z runcolors, do dzisiaj nie otrzymałam od nich pieniędzy za promocję ich sklepu

tyle że porządna sieć taki program zamknęła by w momencie przekroczenia 30% odrzutów

Da się w Convertiserze coś zarobić jeszcze?
Teraz patrzę, że na jakiejś finansówce w dłużym okresie czasu miałem ponad 3000 klików, z tego 2 rejestracje i zero złotych :)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• 4 miesiące temu...

W skrócie opiszę moją sytuację.  W convertiser pojawił się program partnerski z wynagrodzeniem CPC (było to jasno napisane w opisie programu i w tabeli wynagrodzeń). Postanowiłem go promować, zleciłem płatną kampanię i pojawiły się pierwsze zarobki. Efekty były zadowalające więc zwiększyłem budżet na reklamę. Po 3 dniach, kliki były zliczane lecz nie było za nie wynagrodzenia. Po wiadomości do suportu na drugi dzień otrzymałem wiadomość, że to błąd systemu i w tej kampanii nie ma wynagrodzenia CPC a wszystkie moje zarobione w ten sposób pieniądze zostaną mi wyzerowane - nie otrzymam za nie naliczonego wynagrodzenia.

Moim zdaniem takie zachowanie jest poniżej wszelkich standardów bo przecież zawsze można zwalić winę, na błąd w systemie technicznym.

Nie wiesz w co zainwestować pieniądze ? Wejdź na DKW.pl i zobacz sprawdzone sposoby na zarabianie pieniędzy oraz jak zarabiać na grach ! Masz problemy finansowe i potrzebujesz gotówki?Ten portal finansowy pomoże Ci wybrnąć z problemów!

5 godzin temu, cannot napisał:

W skrócie opiszę moją sytuację.  W convertiser pojawił się program partnerski z wynagrodzeniem CPC (było to jasno napisane w opisie programu i w tabeli wynagrodzeń). Postanowiłem go promować, zleciłem płatną kampanię i pojawiły się pierwsze zarobki. Efekty były zadowalające więc zwiększyłem budżet na reklamę. Po 3 dniach, kliki były zliczane lecz nie było za nie wynagrodzenia. Po wiadomości do suportu na drugi dzień otrzymałem wiadomość, że to błąd systemu i w tej kampanii nie ma wynagrodzenia CPC a wszystkie moje zarobione w ten sposób pieniądze zostaną mi wyzerowane - nie otrzymam za nie naliczonego wynagrodzenia.

Moim zdaniem takie zachowanie jest poniżej wszelkich standardów bo przecież zawsze można zwalić winę, na błąd w systemie technicznym.

@cannot Dziękujemy za zwrócenie uwagi na zaistniały problem. Nie ma w tym przypadku cienia wątpliwości, że cofnięcie prowizji nie powinno było mieć miejsca. Najmocniej przepraszamy za sytuację, ze swojej strony wprowadzimy dodatkowe procedury uniemożliwiające powtórzenie się takiego problemu w przyszłości. Anulowane środki niebawem wrócą na konto.

Programy Partnerskie v2.0 - Najwięksi Reklamodawcy. Minimum formalności. Maksimum zysku dla Wydawcy. Zaawansowane API. 1mln produktów. Kupony. Unikatowe narzędzia. Unikatowy widget porównywarki.

3 godziny temu, Convertiser napisał:

@cannot Dziękujemy za zwrócenie uwagi na zaistniały problem. Nie ma w tym przypadku cienia wątpliwości, że cofnięcie prowizji nie powinno było mieć miejsca. Najmocniej przepraszamy za sytuację, ze swojej strony wprowadzimy dodatkowe procedury uniemożliwiające powtórzenie się takiego problemu w przyszłości. Anulowane środki niebawem wrócą na konto.

Dziękuję za szybki zwrot pieniędzy i pozytywne rozpatrzenie sprawy! $$$ są już na moim koncie dostępne do wypłaty.

Nie wiesz w co zainwestować pieniądze ? Wejdź na DKW.pl i zobacz sprawdzone sposoby na zarabianie pieniędzy oraz jak zarabiać na grach ! Masz problemy finansowe i potrzebujesz gotówki?Ten portal finansowy pomoże Ci wybrnąć z problemów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności