Skocz do zawartości

Wypadek z indeksu

lokotheboy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam domene i mam problem: www.opiekanadgrobami.net i oczywiście opiekanadgrobami.net PR 2. Pozycjonowane robiliśmy (linki do katalogów) na stronę bez www. Niestety popełniłem błąd: podobny anchor i strona niedawno wypadła (brak w indeksie, była w pierwszej 10 na "opieka nad grobami"). Co dziwne na jej miejsce, bo nigdy jej tam nie było, pojawiła się strona: www.opiekanadgrobami.net , jednak ona też jest bez indeksacji.

I moje pytanie czy ona też wypadnie, co robić, którą pozycjonować - wszystkie?

Z góry dziękuje i pozdrawiam serdecznie,

BK

U mnie jest w wynikach na drugiej stronie :) (ale u góry) pozatym site pokazuje że jednak cos tam masz zindeksowane (bodajże 9 podstron) - czuję że ona też wypadnie ale wczesniejsze wyniki wrócą - a którą masz pozycjonować?......oj było już tu na forum pare tematów na ten temat. Ja bym mimo wszystko był konsekwentny stare wyniki wrócą wkrótce....też tak miałem kilka razy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności