Skocz do zawartości

spadek odwiedzin

s4lc

Rekomendowane odpowiedzi

Czy zauwazyliscie ostatnio w swoich statystykach spadek

odwiedzin z G??

U mnie spadly wszystkie staty o 60%. :shock:

Chociaz pozycje w wynikach nie spadly.. a nawet wzrosly...

Zaobserwowalem to w czwartek... nic bym o tym

nie wspominal... ale tak sie dzieje z wszystkimi

moimi serwisami...

Macie tez podobny problem czy to tylko u mnie...

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

cięzko jest mi powiedziec czy to z google czy nie ale 19 w piatek miałem masakrycznie mało wejśc. z 60% dziennej normy. wyglada raczej na jakiś pad serwera. niestety dokładniejszych statystyk nie mam ;)

Chyba pogody nie ogladacie

masz racje. w końcu i mi net padł na pół dnia. wtedy zauważyłem, że śnieg pada i jakieś gałędzie trszaskają mi o okna, i że kot zwariował i biega z najezonym ogonem po całym domu... ;)

normanos najlepiej jest zwalic na chorobe psychiczna kota... :mrgreen:

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

19 w piatek miałem masakrycznie mało wejśc. z 60% dziennej normy. wyglada raczej na jakiś pad serwera. niestety dokładniejszych statystyk nie mam

U mnie było to samo. Już się wkurzyłem, bo myślałem, że to wina mojego providera.

Chyba pogody nie ogladacie Very Happy

Byly zamiecie wiele lacz poszlo sie walic nawet takich firm jak GTS...

juz nie wspomne o elektrykach

Ja nie miałem problemów z netem (może były akurat jak siedziałem na moich "ulubionych" zajęciach).

Nawet Onet padł.

W Krakowie doszło do rozległej awarii zasilania energetycznego. Spowodowało to konieczność korzystania z zasilania awaryjnego.

W tej chwili portal zaczyna funkcjonować normalnie. Nie działają jeszcze niektóre serwisy, ale wkrótce wszystko powinno wrócić do normy.

https://info.onet.pl/1011629,11,item.html

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności