Skocz do zawartości

Dziwny link w AdSense..

Latarnik2015

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

W AdSense na głównej stronie jest pozycja "Najlepsze witryny" - tam zazwyczaj widziałem swoje strony www i kwoty z reklam...

Teraz pojawił się tam link jakiegoś dziwadła:

iluzjonista.boo.pl

Cóż to może być takiego??? nie mam takiej strony i nie wiem skąd to się tam wzięło....

Potwierdzam, to najpewniej właśnie objaw takiego działania. Lub ewentualnie błąd AdSense.

Tak, czy tak, z opcji autoryzowania własnych witryn warto korzystać. Chyba, że masz ich w portfolio ponad 1 000 i nie chce Ci się tego pilnować.

Witam, jestem włąścicielem strony wspomnianej na początku rozmowyl i musze przyznac ze jeszcze nikt mojej strony nie nazwal dziwadłem ;-) ale spoks jakos z tym bede muaial zyc ;-) hieh

Ale tak apropo meritum tematu to i informuje że musi to być jakiś błąd w AdSensie bo ja nic przy jej ustawianiu ani do dawaniu do googla ani zadnych jego programow partnerskich nie kombinowałem

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności