Skocz do zawartości

ogłoszenie sprzedam samochód

chcewypoczac

Rekomendowane odpowiedzi

Czarne limo, ponad 4 litry benzin i na to gaz :D :D :D bezcenne.

Swojego czasu słyszałem opowiastkę z branży moto, nie wiem ile w tym prawdy ale jestem skłonny dać wiarę, że jedyny na świecie Hammer 2, przerobiony na gaz, jeździ w Polsce :D Mariusz Pudzianowski miałby być rzekomym właścicielem...

ricco-banner.png

Nie nazwałem tego czymś złym ;)
natomiast myślę, że jeśli zakupię auto za powiedzmy pół miliona nowych polskich złotych, będzie to znaczyło, że stać mnie żeby tankować to auto. Mnie to tylko ciut bawi, nic więcej. Uważam, że mnie nie stać na lanie w bak 20l/100km, więc jeżdżę toyotą z pojemnością silnika prawie że równiutko cały litr :D To cały czas tylko mój punkt widzenia ofkors.

ricco-banner.png

O czym tu dyskutować... Ktoś chce mieć LPG to sobie wkłada, kto inny nie chce - jeździ na benzynie czy dieslu.

Sam nie mam na gaz nawet kuchenki ale jakoś nie mam problemu z tym jak ktoś sobie coś takiego kupuje. Wolnoć Tomku w swoim domku...

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

pewnie pewnie :)

ja zwyczajnie, cały czas będę jeździł autami, które uważam że pasują do mojej aktualnej kondycji finansowej, zamiast kupować coś, co będę musiał przerabiać na gaz :) i tylko tyle

poza tym, ciekaw jestem co rozumiesz, przez 'dużo' i rzucać 'kapuchą na lewo i prawo' :) bo chyba nie masz na myśli tankowanie auta, które sam zakupiłeś, w fabrycznej wersji? ;)

ricco-banner.png

Wielu osobom się wydaje, że jak mają dużo to mogą rzucać kapuchą na lewo i prawo. No mogą, ale pytanie jest po co? :)

Gdzieś zasłyszane:

Być bogatym to nie posiadać, tylko móc posiadać

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

uważam że pasują do mojej aktualnej kondycji finansowej, zamiast kupować coś, co będę musiał przerabiać na gaz

nie bardzo wiem skąd takie podejście w ludziach.. kojarzy mi się to tylko z grupką gimnazjalistów stojących na przerwie, na placu przed szkołą i obgadujących - patrz ale biedak jeździ na gaz (nigdy nie prowadził więc skąd ma wiedzieć czym różni się jazda na gazie, a samej benzynie). Osobiście miałem kilka aut w PB + LPG o różnej mocy i nigdy różnicy nie zauważyłem - zawsze była to sekwencja.
Ludzie, którzy instalują gaz bo mają silniki, które akceptują go są jednymi z inteligentniejszych os. bo oszczędzają :)
Nie ma znaczenia zarabiam 5 tys czy 100 tys miesięcznie grunt, że jeśli mam wydać 300 zł miesięcznie na gaz, a 600 na benzyne to wybieram opcje tańszą :)

Kiedyś zapytałem kumpla, dlaczego nie przerobi na gaz to odpowiedział, że będzie miał słabsze auto i wstyd na stacji tankować ... zapytałem czy jeździł na LPG kiedyś odpowiedział, że nigdy ale tak słyszał :)

@up "w moim mieście" prezentuje się to tak: 4,37 zł za litr benzyny, 2,09 zł za litr gazu :)
Auto jeżdżące na gaz w sekwencji pali max 1 l więcej, więc możnaby to porownać na zasadzie 110 l gazu 229,9 zł, a 100 l benzyny 437 zł, także proporcje zachowałem w miare prawidłowe ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności