Skocz do zawartości

Nowy katalog stron

drak

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do nowego katalogu stron.

Katalog stron ( katalog.rup.pl )

Powstał wczoraj wieczorem i dopiero zaczynam go dodawać do katalogów. Domena jest nowa.

Katalog pracuje na qlweb i narazie nie za bardzo modyfikowałem skrypt.

Wpisy nie sa moderowane, ale bede je sprawdzał co jakis czas.

MOD Rewrite obsługiwany.

Zaczałem już linkować do katalogu w innych katalogach wiec indeksacja pojawi sie zapewne na dniach.

Zapraszam do dodawania swoich stron.

To mój pierwszy katalog, więc mile widziane uwagi.

Pozdrawiam.

Włącz moderowanie jak nie chcesz mieć zaspamowanego katalogu - jednak decyzja należy do Ciebie. ;)

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

O jakim spamie mówisz? Pytam bo na serio nie wiem :-)

A pamiętasz o podstawowej zasadzie? Gdy czegoś nie wiesz - czytaj i przeszukuj forum. Nawet w Twoim przypadku się sprawdza ;) A tak na serio to chciałbyś by ni z tego ni z owego w Twoim katalogu pojawiło się np. 6 000 wpisów z niemal takich samych, bezwartościowych stron? Trochę by Ci zeszło z usuwaniem tego wszystkiego ;) Grosz to grosza a będzie kokosza... spamu.

Wpisy nie sa moderowane...

W takim razie po jaką cholerę zbierasz e-maile?

To jakaś mania ostatnio.

Auto, autor! Zbyt dużo script kiddies zabiera się do QLweba więc pora przemysleć parametry domyślne!

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności