Skocz do zawartości

Strona kancelarii do oceny

asnaebaem

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Po przejrzeniu kilku stron tego działu postanowiłem też wrzucić pod Wasze krytyczne spojrzenie następującą stronę:

whitford.pl

Jak oceniacie jej ogólne wrażenie?

Jak z optymalizacją, pracowałem trochę nad tym, jednak wiem, że zawsze można wiele poprawić.

Jak z treścią, nie jest jej zbyt dużo? Jest zrozumiała i zachęcająca do dalszego czytania dla kogoś nieobeznanego z branżą prawniczą?

Wiem, że strona jak na kancelarię jest nietypowa, szczególnie dobór grafiki, ale przesłanie miało być lżejsze, wyróżniające się z całej masy młotków/temid/sędziów..

Pozdrawiam.

O, jakie ładne żaglówki! :) Produkujecie je czy tylko wynajmujecie?

;)

Nie, jednak lepiej, żebyś zmienił tło na coś co się będzie kojarzyło z działalnością firmy.

A tekstu moim zdaniem nigdy nie jest za dużo, im więcej tekstu (sensownego) tym lepiej stronę widzi google, tak samo klienci. Byle tekst miał sens, był przydatny i był fajnie sformatowany, aby nie zniechęcać do czytania.

Nie podoba mi się czcionka w tytułach (np. Witamy w.."), zmieniłabym ją na ładniejszą. Wybrany na kolor główny strony odcień niebieskiego też mi się nie podoba, przypomina standardowy kolor linków i się kojarzy z tandetą (mi).

Menu jest dziwne, nie podoba mi się do końca - ten przełącznik odszkodowania/licytacje... Szybko o nim zapomniałam, po wybraniu jednej opcji potem już nie widziałam, jak przełączyć na tę drugą. No jakoś to tak nie bardzo wyszło...

Ale to tylko moje subiektywne opinie :)

Profesjonalne stoiska targowe - https://kornet.pl Proste strony internetowe, loga, wizytówki... --> moje projekty.

• 2 tygodnie później...

Witryna nie przeszła testu Kruga ... to znaczy że jest do du-py

dziękuję, reszty nie trzeba.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Strona nie jest typowa ale mnie się podoba. Być może jest to kwestia wina, które akurat spożywam ale ode mnie masz plusik. Jeśli w ciągu godziny dostarczysz kolejną flaszkę może dam Ci drugi Plus? Powodzenia!

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

O, łódka bols !

Doskonale, pijemy. Ot takie skojarzenie. Miało być inne ?

Logo ciekawe, ale co do reszty są imo pewne standardy - prawnik w granatowym klasycznym gangu, dziennikarz może mieć i żółty. Odwrotnie to ryzykowna idea :)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Założyłem ten temat i o nim zapomniałem.. a jak widzę trochę się tych opinii nazbierało.

O, jakie ładne żaglówki! :) Produkujecie je czy tylko wynajmujecie?

;)

Nie, jednak lepiej, żebyś zmienił tło na coś co się będzie kojarzyło z działalnością firmy.

A tekstu moim zdaniem nigdy nie jest za dużo, im więcej tekstu (sensownego) tym lepiej stronę widzi google, tak samo klienci. Byle tekst miał sens, był przydatny i był fajnie sformatowany, aby nie zniechęcać do czytania.

Nie podoba mi się czcionka w tytułach (np. Witamy w.."), zmieniłabym ją na ładniejszą. Wybrany na kolor główny strony odcień niebieskiego też mi się nie podoba, przypomina standardowy kolor linków i się kojarzy z tandetą (mi).

Menu jest dziwne, nie podoba mi się do końca - ten przełącznik odszkodowania/licytacje... Szybko o nim zapomniałam, po wybraniu jednej opcji potem już nie widziałam, jak przełączyć na tę drugą. No jakoś to tak nie bardzo wyszło...

Ale to tylko moje subiektywne opinie :)

Hmm.. niebieski jak niebieski, w sumie każdy mniej lub bardziej może kojarzyć się z linkami, osobom bardziej związanym z tworzeniem stron pewnie w większym stopniu. Co do czcionki, to cenna uwaga, nie zwróciłem na to uwagi, zmienię na jakąś ładniejszą. Nad menu też jeszcze się zastanowię. Dzięki za opinię! :good:

Witryna nie przeszła testu Kruga ... to znaczy że jest do du-py

dziękuję, reszty nie trzeba.

Mimo, że jestem tu nowy to trochę tematów już przeczytałem i wszędzie miałeś coś ciekawego do powiedzenia.. a tu.. cóż.. myślę, że powinieneś wiedzieć, że testy są dla d.. dla ludzi nie potrafiących myśleć samodzielnie, którzy tylko powielają ustalone wcześniej schematy. Trudno.

Strona nie jest typowa ale mnie się podoba. Być może jest to kwestia wina, które akurat spożywam ale ode mnie masz plusik. Jeśli w ciągu godziny dostarczysz kolejną flaszkę może dam Ci drugi Plus? Powodzenia!

Cieszę się, że się podoba. Chociaż nie wiem w jakim stopniu jest to skutek wina, a w jakim samej strony :P

O, łódka bols !

Doskonale, pijemy. Ot takie skojarzenie. Miało być inne ?

Logo ciekawe, ale co do reszty są imo pewne standardy - prawnik w granatowym klasycznym gangu, dziennikarz może mieć i żółty. Odwrotnie to ryzykowna idea :)

Troszeczkę inne :D

Klient lubi ryzykowne idee, tak miało być ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności