Skocz do zawartości

Gdzie umieszczacie linki do katalogow?

mariuszzzzzz

Rekomendowane odpowiedzi

Odkopie temat bo właśnie tworze taki katalog do katalogów i mam pytanie jak go umieszcze w subdomenie i pytanie czy jak na tej stronie będą same linki do tych katalogów to czy wtedy można wpaść w filtr czy coś innego co brzmi groźnie. Czy trzeba jakąś treść tam dawać. I rozumiem ze tę stronkę normalnie pododawać do googla i do innych szukajek ??

Pozdrawiam

Rafał

Ja mam taką wizję, żeby sobie raz zrobić albo od kogoś pożyczyc podstronę ze spisem katalogów, dzięki temu nie trzeba dodawać linków zwrotnych każdorazowo tylko podpinac ten szablonik do każdej nowej stronki.

Sam mam katalog wymagający link zwrotny i najbardziej mnie męczy jak ktoś nie podłącza strony z linkami do swojego serwisu a zgłasza mi, że zamieścił na niej link zwrotny, zwykłe chamstwo.

Osobiście jestem za linkowaniem zwrotnym do katalogów, jeżeli ktoś wyświadcza mi grzeczność zamieszczając mój link, to wypada to odwzajeminić. Jakoś przyjemniej wtedy człowiekowi, że jest w porządku w stosunku do innych.

Prawdziwy inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności