Skocz do zawartości

Oddzielenie jednego adresu @ z usług Google?

salab

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam mały problem. Klient poprosil mnie, zebym dla jego nowej strony utworzył konto gmail o nazwie nazwadomeny.com i podpiął to pod Analytics'a

Po całym dniu pracy już kiepsko myśląc założyłem konto używając swojej przeglądarki i Google automatycznie mi ten adres połączył z moim głównym kontem Google.

No i teraz wygląda to tak, ze jak się zaloguję na "nowego Gmaila klienta" to mam normalnie dostęp do wszystkich usług na swoim koncie, czyli np. do calego konta MCK w AdWords...

Najprościej by było usunąć ten adres, ale z tego co wiem to jak skasuje to nowo założone konto to już więcej tej nazwy (a to niestety nazwa domeny, sprawdzałem kilka podobnych - są zajęte) powtórnie nie zarejestruję...

Jak ten jeden adres Gmail odłączyć od konta głównego? Chcę to całkowicie oderwać od mojego konta Google, żeby był to zupełnie oddzielny "twór", z własnym hasłem i dostępu do żadnych moich rzeczy, a dostęp do tego konta Gmail z podpiętą usługą Analyticsa dla jego domeny dać klientowi.

Sądziłem, że to będzie proste, ale z upływem czasu zmieniłem zdanie...

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności