Skocz do zawartości

O czym warto pisać?

wengosz

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie, które może wydawać się głupie. Jakie treści jeśli chodzi o Polskę są najbardziej dochodowe tj. generują reklamy o najwyższym CPC? W internecie jest trochę na ten temat, ale nie interesują mnie dane dla Ameryki oraz dane sprzed 6-ciu lat. :) Zastanawiam się, czy treści związane z telefonami, operatorami oraz pre-paid należą do grupy dochodowej?

Ale co chcesz pisać, gdzie, dla kogo? Pisanie samo w sobie nic nie znaczy, bo może się okazać, że lepiej zarobisz pisząc o koniach huculskich niż o ubezpieczeniach.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Najlpeszą konwersję dają teksty o seksie :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

zapraszam na mojego bloga :zeby:

Maaaasakra

Atrybut nofollow bardzo wpływa na pozycjonowanie strony internetowej , zwłaszcza w budowaniu więzi, które wpływają na ranking strony tzw. Page Rank.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Najlpeszą konwersję dają teksty o seksie :D

No proszę a myślałem, że w tej branży ważne są tylko tytuły a treść wypełniona jest w inny sposób ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

połowa mojej pracy licencjackiej mówić będzie o algorytmach Google

Zasłużyłeś sobie na cytat miesiąca właśnie! :D

Kto jest promotorem, Larry Page?

wyłapaliście ten błąd

Tyle, że Ty nawet nie wiesz o co chodziło...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności