Skocz do zawartości

O czym warto pisać?

wengosz

Rekomendowane odpowiedzi

W dodatku połowa mojej pracy licencjackiej mówić będzie o algorytmach Google

Tyle, że Ty nawet nie wiesz o co chodziło...

Ojtam, się czepiasz chłopaka. Nie jego wina, że to było w tej drugiej, brakującej połowie pracy ...

Nie matura, lecz chęć szczera zrobi z ciebie oficera ! :beee:

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

że mam nawet technika informatyka

Hahaha, przypomniało mi się :D Był taki u mnie w tamtym roku z CV - technik informatyk, umiejętność administracji serwerami itd w CV nawypisywane. No to się pytam czy ogarnie dedyka na debianie... yyy eee aaaleeee ja umiem składać komputery tylko... wie pan... procesor, ram, płyta główna...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

W dodatku połowa mojej pracy licencjackiej mówić będzie o algorytmach Google więc pozwól, że sobie jeszcze coś skrobnę. Bez złośliwości.

Ale ta większa czy mniejsza połowa ? Poczytać się nie da bo będzi ema xpół strony ... Skoro nawet pracownicy Google nei znają algo to o czym chcesz pisać ? Może o wypełnianiu treścią żołądkową , może 13tą księgę PT ?

Doczytałbym najpierw zanim cokolwiek napiszę .... albo przynajmniej coś przetestował.

edit:

#jezusmaria - tam jest oferta na pozycjonowani ei audyty ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

#jezusmaria - tam jest oferta na pozycjonowani ei audyty ...

;) To jeszcze nic, zaraz Konik (vel..) ze swoją wyskoczy ofertą to oko zbieleje...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Skoro nawet pracownicy Google nei znają algo to o czym chcesz pisać ?

Pracownicy googla może nie znają ale pozycjonerzy na pewno. Inaczej nie byłoby topów.

Po za tym rozważania o algorytmie google są czysto teoretyczne, poparte czasami jakimś tam testem.

Pisać o sexie i zarabianiu przez internet. .

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Moim zdaniem pisanie tylko po to, by zarabiać, nie ma sensu i nie przyniesie nawet złotówki. Najlepiej jest pisać o pasji albo o czymś związanym z naszą pracą, bo wtedy będziemy mieli wystarczająco dużo tematów, żeby pociągnąć bloga przez długi czas. Jeśli piszesz o czymś, na czym się nie znasz, siłą rzeczy powstają banały i teksty, które nic nie wnoszą do tematu.

Najlepiej jest pisać o pasji albo o czymś związanym z naszą pracą

Z pisaniem o pasji raczej uważałabym, ponieważ pasja może nie być wystarczająco nośna, tzn. napracujesz się, strona będzie wysoko, jacyś ludzie nawet się do Ciebie odezwą, ale jeśli temat nie będzie wystarczająco popularny, to nie zarobisz.

Widzę że ktoś tutaj boi się konkurencji :zeby:

No pewnie...

Piszę o zarabianiu na blogach (czyli o pewnej części zarabiania w internecie) od 2007 r. i bardzo obawiam się konkurencji w tym zakresie. ;)

A tak poważnie, to ja po prostu widzę, jak jest. Programy partnerskie i reklama w tej branży są mniej dochodowe, niż w innych. Także dlatego, że użytkownicy są bardziej świadomi i mniej chętni do klikania w linki partnerskie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności