Skocz do zawartości

Woorank pomyliło mnie z Google

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawdzam sobie stronie

https://www.woorank.com/en/www/livecity.pl

co można by zoptymalizować i niespodzianka zamiast mojej strony pokazuje wynik dla G :) Pewnie przez ustawienia w .htaccess wysyłające boty w kosmos, a dokładniej właśnie na G.

Zdziwiły mnie tylko słabe jak na G osiągi i błędy jakie zostały stronie wytknięte. Czyżby optymalizacja dotyczyła tylko maluczkich? ;)

Kalkulator dni roboczych - jak obliczyć ile jest dni roboczych w danym miesiącu.

• 2 tygodnie później...
jestdobrze, on 29 Jan 2015 - 21:13, said:
Sprawdzam sobie stronie livecity.pl
Wysokość odnosząc strony w ciągu ostatnich 2 lat livecity.pl
maj 2014 = 2750000, maj 2014 = 4.100.000, listopad 2014 = 4250000
Wysokość odnosząc domen w ciągu ostatnich 2 lat livecity.pl
maj 2014 = 98, maj 2014 = 110, listopad 2014 = 200
Myślę, że wszystko dobrze.
Gratulacje

@up kolega wyżej posty zbiera :D

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Najciekawsze że woorank wytyka mojemu serwisowi z artykułami że nie ma bloga. Widzę w tym trochę proste narzędzie nie kojażacego kontekstu serwisu. Przecież jeżeli strona ma parę tysięcy podstron z artykułami to wiadomo ze nie jest normalne gdyby jeszcze do tego był osobno blog.

Najlepsze rozwiązania dla freelancerów - księgowość online dodatkowo platforma dla biur rachunkowych a jak Ci się nic nie chce możesz skorzystać z biura rachunkowego online

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności