Skocz do zawartości

Sposoby indeksowanie linków

Rudolf50

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

akurat mam dzis nie najlepszy dzień ale choćby po to aby sie na chwilę "wyłączyć" podam Wam moje testy.

3 blasty na 1300 domen - k2 - PR3+ ( dokładnie te same domeny )

1 blast tylko linkprocessor - 10 dni - codziennie - po 14 dniach - ok 45% zaindeksowanych

2 blast tylko bl-indekser - 10 dni - codziennie - po 14 dniach - ok 35% zaindeksowanych

3 blast linkprocessor+bl-indekser - 10 dni - codziennie - po 14 dniach 65%

w czwartym na dalej dokladnie tych samych domenach przeleciałem po kilkuset blogspotach i worpressach - 85% zaindeksownych.

O wpływie na pozycje nie wspominam. Pytanie było jak indeksowac .

wszystko o brazylijskiej piłce nożnej - brasfutebol.com

FreshMed - najlepszy stomatolog w Katowicach

podaję suche dane. Poza tym nie profile a posty. No powiedzmy profile z tekstem :)

A na linkprocesorze musisz mieć to "niby" mocne konto za 35$ miesięczie. na mniejszym jest pełna tragedia.

Dla sprawdzenia chetnie udostepnię konto. mam limit 300k dziennie . 1-2 osoby spokojnie moga się zgłosić. Dla przetestowania.

A to zaindeksowanie sprawdzasz czym? Albo z kim? Z Maciejem?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@ Blake . Ale odpowiedz szczerze - czy naprawdę musisz jakakolwiek wypowiedź okrasić swoim sarkazmem ?

Tak tu masz rację . Z Maciejem :) Tak ma na imię sąsiad z którym często wieczorkiem testujemy okowitę. Ale daruj sobie tych przepychanek . Jestes najlepszy i nie mam zamiaru z Tobą konkurować. Jak chcesz to jeszcze do edytuję wyniki z konkursu "green coffee " . Wtedy będziesz mocarzem :)

:hmmm: Odpowiadam szczerze - po to człowiek ma mózg żeby z niego korzystać. Tego czy bot zobaczył linka i go zaliczył po prostu się sprawdzić NIE DA.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@blake, mówimy o zaindeksowaniu podstron (profili) na których jest link.a nie samych linków, myślę że @dudi64 wie że fakt "zobaczenia" profilu przez bota nie oznacza że podążył on dalej za tym linkiem i go "zaliczył" jak Ty to trafnie ująłeś.

zakładałem multikonta

Oznacza, bo to, że nie zaliczył go do situ domeny na której znajduje się profil z linkiem nie ma żadnego znaczenia a sprawdzenie "zaindeksowania" podstrony z profilem na której znajduje się link (czyli czy w site danej domeny znajduje się url) jest po prostu zwykłą stratą czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności