Skocz do zawartości

Sposoby indeksowanie linków

Rudolf50

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Licze tylko zaindeskowane podstrony - tak dla ścisłości. Co dalej zrobi G. i efekt to dalsza sprawa. Pytanie bylo o indeksację. Site w domenie zaliczony , mózg jak na razie jeszcze dzisiaj mam ( nie wiem jak wieczorem bo wpadnie Maciej ) . Pozdrawiam

wszystko o brazylijskiej piłce nożnej - brasfutebol.com

FreshMed - najlepszy stomatolog w Katowicach

a jeśli podstrony z linkiem niema w indeksie to chyba szanse są zerowe..

Domyślam się, że masz jakieś strony dodane do GWT i masz tam takie coś jak "Linki do Twojej witryny". Pobierz sobie te linki i sprawdź dla nich to mityczne "zaindeksowanie". Czy uważasz, że google pokazuje ci tam linki, których nie zalicza?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

To co Google pokazuje to... Z tych linków co są w GWT to tak naprawdę istnieje może ze 20 %. Zanim oni zliczą (pokażą w GWT) linka to już dawno zdąży wyparować, a to czy rzeczywiście pokazują w GWT wszystkie linki które zostały zliczone to już inna kwestia.

zakładałem multikonta

Chcesz przez to powiedzieć

Ale to każdy sam może sobie sprawdzić, przecież nie ja wymyśliłem, że tak jest. Dziwne tylko, że już 3 strona tematu i jeden przez drugiego przekrzykuje ile to mu się % indeksuje. Chyba, że kogoś to podnieca, ale tak na prawdę nie ma to żadnego znaczenia, trzeba tylko bota wysłać na stronę a czy on ją pokaże w wynikach to już mało istotne, ważne, że linka zobaczył. Inna kwestia na jakiej stronie i jak go oceni, ale nie o to chodziło w tym temacie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

A ciekawe czy przez strony zbanowane też przechodzą boty

Rzadziej ale chodzą, a jak traktują linki na tych domenach to to wie pewnie tylko kilka osób, które zarabiają tyle, że nie muszą bawić się w pozycjonowanie ;)

co prawda Ahrefs

Ahrefs nie wie czy domena jest zbanowana w googlu czy nie, to jest ich wymyślona ocena linków czy stron, która w żaden sposób nie przekłada się na algorytm googla.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności