Skocz do zawartości

Dobry Polski Hosting

°K°

Rekomendowane odpowiedzi

praktycznie bez roznicy gdzie pojdziesz, dzis puertec mogl miec zly dzien innym razem ovh moze akurat miec "focha", tak sie zdarza, niestety nie sa to wielkie firmy, ktore maja non stop 10 konsultantow online

A przepraszam po takiej odpowiedzi to chyba juz wiem z kim mam doczynienia

Lektura z https://www.ovh.com/pl/ovh/index.html

Dzisiaj OVH to

* 5 Datacenter w Paryżu o łącznej powierzchni 3500 metrów kwadratowych

* ponad 210 000 zarejestrowanych domen

* 500 000 obsługiwanych domen, w tym 150 000 na serwerach wirtualnych

* Łącza o całkowitej przepustowości 12Gbps z czego wykorzystywane jest 5,5Gbps

* ponad 4 500 serwerów dedykowanych

* 4 000 000 maili dziennie

* 40TB danych (40 000GB) umieszczonych na serwerach wirtualnych

Ale moze sie myle co do Twojej osoby. Powiedz jakimi osiagnieciamy Ty mozesz sie pochwalic ?

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

praktycznie bez roznicy gdzie pojdziesz, dzis puertec mogl miec zly dzien innym razem ovh moze akurat miec "focha", tak sie zdarza, niestety nie sa to wielkie firmy, ktore maja non stop 10 konsultantow online

A przepraszam po takiej odpowiedzi to chyba juz wiem z kim mam doczynienia

Lektura z https://www.ovh.com/pl/ovh/index.html

Dzisiaj OVH to

* 5 Datacenter w Paryżu o łącznej powierzchni 3500 metrów kwadratowych

* ponad 210 000 zarejestrowanych domen

* 500 000 obsługiwanych domen, w tym 150 000 na serwerach wirtualnych

* Łącza o całkowitej przepustowości 12Gbps z czego wykorzystywane jest 5,5Gbps

* ponad 4 500 serwerów dedykowanych

* 4 000 000 maili dziennie

* 40TB danych (40 000GB) umieszczonych na serwerach wirtualnych

Ale moze sie myle co do Twojej osoby. Powiedz jakimi osiagnieciamy Ty mozesz sie pochwalic ?

co z tego ze centra danych, ktore i tak nie sa Twoja wlasnoscia (pewnie nawet nigdy w srodku nie byles zeby zweryfikowac to co piszesz) sa takie, skoro Wy (webd.pl) nawet swego czasu backupow nie wykonywaliscie i dane klientow poszly sie... zatem macie swietne osiagniecia! gratuluje!

co z tego ze centra danych, ktore i tak nie sa Twoja wlasnoscia (pewnie nawet nigdy w srodku nie byles zeby zweryfikowac to co piszesz) sa takie, skoro Wy (webd.pl) nawet swego czasu backupow nie wykonywaliscie i dane klientow poszly sie... zatem macie swietne osiagniecia! gratuluje!

OK nasze osiagniecia wiele osob zna widze ze i Szanowny Pan tez, ale nie o to prosilem.

Prosilem o pochwalenie sie WLASNYMI.

OK nasze osiagniecia wiele osob zna widze ze i Szanowny Pan tez, ale nie o to prosilem.

Prosilem o pochwalenie sie WLASNYMI.

nie bede mieszal spraw firmowych z luzna rozmowa na forum, zatem wiekszych osiagniec nie mam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności