Skocz do zawartości

[Współpraca] Pozycjonowanie w Japonii

Robert Dee

Rekomendowane odpowiedzi

Nazywam się Robert Dee i mieszkam w Sendai - Japonia. Prowadzę firmę, założyłem sklep internetowy i szukam kogoś do pozycjonowania. Specyfika współpracy polega na specyficznym języku i używanych znakach.

Szukam kogoś kto zbuduje mi zaplecze SEO w japonii i będzie moim wspólnikiem w interesach w Polsce. Znalezienie kogoś odpowiedzialnego i stosunkowo taniego w Japonii było dla mnie praktycznie niemożliwe. Oferty, które otrzymywałem były niezadowalające, albo okazywały się ofertami chińczyków, których uczciwość jest - mówiąc oględnie - marna. Nie stawiam żadnych wstępnych wymagań.

Podejrzewam, że zasada pozycjonowania jest w każdym języku taka sama. O teksty, słowa kluczowe proszę się nie martwić na zapas. Odpowiednie teksty w języku japońskim zostaną przygotowane na miejscu według otrzymanych wytycznych.

Jeśli jesteś zainteresowany - napisz na adres: robertdee@o2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności