Skocz do zawartości

Wpływ Content markegingu na pozycje w Google

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

i mi to wytłumaczysz chętnie posłucham twojej opinii

@Darq ile bierzesz za szkolenie 5 czy 10k netto? Też przyjadę! Będę siedział w 2 rzędzie za Xanem (Tomaszem Wieliczko).

Czy czytałeś napewno pierwszy post w temacie ??????

Jak większość - pewnie tak...

... pisać Pan nie umie ;-)

Oj tam... ;) Się czepiasz... teraz nawet rolnicy szukający żony są celebrytami a nasz Xann to przecież gwiazdor nad gwiazdozbiorami jest.

@up a dlaczego założyłeś ze musze umieć?

Hmmm... zasadnicze pytanie :D Może dlatego, że bierzesz pieniądze za to, że niby umiesz? :hahaha::glupek:

Ja tam odnoszę wrażenie, ze Xann trafił do jakiegoś sanatorium i się nudzi ;)

Taaa... dla kosmitów chyba...

Ja natomiast odnoszę wrażenie, że coraz częściej, powodem pisania postów na tym forum jest desperacja

Dobre wrażenie odnosisz...

a powinna być innowacja

W przypadku Xanna? :hahaha: Przecież to oxymoron :)

Odechciewa się czytania.

Nie rób jaj - są tacy co jeszcze z nim na tym poziomie podyskutują... ale taki właśnie mamy poziom SEO w Polsce jaki Xann narzuci :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

...jaki Xann narzuci :)

i proszę nie mylić z powiedzeniem, który przytoczyłem kilkanaście lat temu w pracy zaliczeniowej z... nie pamiętam czego

Ilu pracowników Microsoftu potrzeba żeby wkręcić żarówkę?

Ani jednego - po prostu Microsoft ogłasza, że nowym standardem jest ciemność...

Tylko dzięki temu zaliczyłem na maxa :) Ale... to niestety w tym przypadku się nie przekłada...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Liczę na to że skoro powiedziałeś A to umiesz powiedzieć B i mi to wytłumaczysz chętnie posłucham twojej opinii

Jeśli to konieczne, to nie ma sprawy - łap darmową lekcję ;)

Napisałeś:

Content Marketing a raczej Inbound Marketing to nic innego jak preclowanie

No więc spieszę Ci wyjaśnić, że content marketing nie równa się inbound marketingowi. Oczywiście content marketing zawiera się w inboundzie, ale te dwa pojęcia nie są tożsame, bo cały inbound marketing to o wiele szersza kategoria.

Dla ułatwienia podpowiem Ci - AdWords to też inbound a przecież nie ma nic wspólnego zarówno z preclowaniem, jak i content marketingiem. Jest po prostu kolejnym elementem całego inboundu, obok właśnie content marketingu.

@Darq ile bierzesz za szkolenie 5 czy 10k netto? Też przyjadę! Będę siedział w 2 rzędzie za Xanem (Tomaszem Wieliczko).

Od Ciebie nawet 20k będzie mało, skoro jesteś zbyt leniwy, żeby przeczytać do czego się odnosiłem a piszesz dla samego tylko napisania, bo zakładam, że wiedzę masz.

No chyba, że Cię przeceniłem i rzeczywiście uważasz, że inbound marketing i content marketing to pojęcia tożsame (czyli są tym samym), no to nie bardzo mamy o czym rozmawiać.

uważasz, że inbound marketing i content marketing to pojęcia tożsame

:) Muszę Cię rozczarować niestety... O ile z teorii jest mi to znane, to od kiedy pamiętam stosowałem (i do kiedy będzie się to liczyło) będę stosował SPAM marketing. Wiem też, że dla 98% populacji "pozycjonerów" jest to nie do pojęcia, ale... jeżeli działa i wychodzę na tym na swoje to nie mam potrzeby płacić copywriterom za wiersze pisane dwuzgłoskowcem (nie posiadam klientów, którzy mają budżety po 20k miesięcznie jak by co).

generalnie zgadzam się z blakem, aby bawić się w content marketing, trzeba mieć odpowiedni produkt i duży budżet, a to że działa to co w tym dziwnego, linki umieszczane są w takich miejscówkach, do których my (spamerzy) nie mamy dostępu, pytanie czy nakład pracy i koszty są adekwatne do wyników.

kiedyś znalazłem porzucony blog po jakiejś działaczce kobiecej, linków może z 30-40 prawie same url, ale w treści jakiś artów w dużych gazetach, oczywiście go sobie przytuliłem, linki z bloga na tym adresie są zawsze bardzo wysoko we wszelkich narzędziach, przed zapleczami z x-tys BL ze spamu

Niekoniecznie, czasami wystarczy pomysł a użyszkodnicy sami dostarczają treści :D.

PS

Tomek , nigdy więcej nie pisz artów po alko :D (próbowałem nawet wczuć się metodą stanisławskiego i przeczytać po 4 x 100 i też nie dałem rady) :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Brzuch mnie boli po popcornie... Czym zapic?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ptaka puść :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

bąka puść :)

W kinie było ;):P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności