Skocz do zawartości

Ciekawe kierunki turystyczne

stats1

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam ciekawego miejsca na spędzenie urlopu. Piszcie proszę swoje propozycje :)

Interesuje mnie w miarę egzotyczne, ale i bezpieczne miejsce.

Termin: czerwiec

Czas trwania: 10-14 dni

Może być zarówno wycieczka do zorganizowania samodzielnie, jak i z biurem podróży. Raczej nastawiona na zwiedzanie, podróżowanie, niż przesiadywanie tylko na plaży.

Raczej musisz napisać trochę więcej ;). Czy interesuje Cię Europa czy coś dalej? Jaki budżet, co lubisz zwiedzać, gdzie już byłeś i tak dalej.

Jeśli nigdzie nie byłeś to pojechałbym samochodem na objazdówkę po kilku europejskich stolicach. Jeśli wolisz bardziej wyspiarskie klimaty to bardzo tanio można ogarnąć Maltę albo Kanary (już trochę drożej).

Daj więcej danych ;).

Na Kanarach byłem (Teneryfa), Rodos i w Egipcie.

Europejskie stolice też staram się pozwiedzać, ale to osobne kilkudniowe wycieczki. Na razie zaliczyłem Paryż i Wiedeń.

Teraz raczej chciałbym dalej niż Europa. Przy 10-14 dniach nie chcę przekroczyć 8000 zł na osobę.

Oczywiście nie muszę tyle wydać, dla mnie to też dużo, ale podałem taką kwotę MAX MAX...

O USA myślałem w pierwszej kolejności, najchętniej Miami lub NY. Ale obawiam się, że 8000 zł nie będzie wcale tak dużo na USA. Poza tym pozostaje jeszcze bardzo kłopotliwa kwestia wizy.

wize turystyczna latwo dostac, jak zlapiesz bilety za ok 2k zl w dwie strony to zostaje Ci 6k zł czyli ok 1,5k $ (chociaz jest trend nawet i na 4,3 na dolara) to spkojnie 4 dni w nowym jorku plus bym wykupil sobie objazdowke po boston, Waszyngton DC, Filadelfia za ok 400$ na 4-5 dni i bedzie spoko

Szukam ciekawego miejsca na spędzenie urlopu. Piszcie proszę swoje propozycje :)

Interesuje mnie w miarę egzotyczne, ale i bezpieczne miejsce.

Termin: czerwiec

Czas trwania: 10-14 dni

Może być zarówno wycieczka do zorganizowania samodzielnie, jak i z biurem podróży. Raczej nastawiona na zwiedzanie, podróżowanie, niż przesiadywanie tylko na plaży.

Na ile dobrze planuję będzie to :

- mieszkanie własne - bezpieczne

- przy biurku

- audyt serwisu turystycznego

:D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ludzie spokojnie robią usa bez zbytniego oszczędzania za 15-20k na 3 tyg z wynajętym samochodem, normalnym spaniem w hotelach, braniem droższych biletów itp. Ja bym poczekał na dobre promo biletowe i wtedy zostaje spory zapas $. Jak się nie boisz ukraińskich linii to teraz jest promo na wawa-nowy jork-ateny za ok tysiaka +drobne na dolot z aten do pl ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności