Skocz do zawartości

Nagły spadek wyników

trzyrazyzero

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, posiadam forum już od dobrych 6 lat, wyników w googlach pod site:domena.pl posiadałem ponad 700 tysięcy, lecz nagle z dnia na dzień spadło do 40 tysięcy i UU dwukrotnie. Sprawdzałem w narzędziach google czy jest to jakiś filtr ręczny, lecz nie.

Po chyba filtrze dostałem bana na adsense, ale chyba nie jest to powodem filtru.

Jakie są tego powody?

Dopadł Cię algorytmiczny... Proste

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

KOnta adsene nei da się odbanować. NO może uda się ale to jest 1% szans... kwestia przewinienia.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

KOnta adsene nei da się odbanować. NO może uda się ale to jest 1% szans... kwestia przewinienia.

Uda się jeśli byłeś grzeczny i dużo dla nich zarobiłeś, ale potrwa to z pół roku lub rok ;p

Dostałem za jeden temat który był na temat ściągania filmików z youtube który został stworzony w 2008 roku :P

+ za treści erotyczne które moje forum nie popiera więc niestety nie wiem gdzie oni to zauważyli.

• 3 tygodnie później...

Przeważnie mija po roku, ale nie samo musisz działać, nierobiąc nic szkodzisz stronie/forum. Niestety tak to jest 6 lat nic, a potem trach!!! Poczekaj 5-6 miesiący i spróbuj dodać stronę do Adsense, lub inną i podepinij kody pod forum.

Może miałeś "Panią blond z piersiami na wierzchu" I teskt "Sponsorka forum" i obok reklama?

Przeważnie mija po roku, ale nie samo musisz działać, nierobiąc nic szkodzisz stronie/forum. Niestety tak to jest 6 lat nic, a potem trach!!! Poczekaj 5-6 miesiący i spróbuj dodać stronę do Adsense, lub inną i podepinij kody pod forum.

Może miałeś "Panią blond z piersiami na wierzchu" I teskt "Sponsorka forum" i obok reklama?

Po kilku dniach walki z Adsesne i odwoływaniem się, bo ciągle było coś co im przeszkadzało np. ktoś dodał w poście gifa z cyckami.

I w tej chwili mam tylko z erotyką coś związane, lecz nadal nie odpisali. W google wyniki z 30 tysięcy nagle wzrosły do ponad 350 tysięcy, więc jest progress.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności