Skocz do zawartości

Nowy Google Mobile algortym

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Uhmmm i jeszcze dostałeś "Certyfikat filtra" od Google ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Serio ...od razu było robione 301 ze starej domeny na nową mimo to był filtr za SPAM co dowodzi , że Akutar ten filtr jest wrażliwy jak skóra niemowlaka nie chce mi się wstawiać zrzutów ale mówie prawie jak jest lub cos koło tego.

Bez urazy ale jak czytam wypowiedzi niektórych o "filtrach" to jedyne co mi przychodzi do głowy, to moja kawiarka ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

była zdrowa domena ale głupio nazwana wiadomo fraza w nazwie domeny to 50% sukcesu SEO kupiłem i nazwałem domene skopiowałem treść i opublikowałem w seci dajac 301 na starej ...dodałem nową do GWT i czekam ..po kilu dniach pojawił się w recznych że jest filtr za spam zgłosiłem swoje uwagi do G bez słowa i odpowiedzi zdjeli filtr. Oto moja historia

Oto moja historia

Istnieje taki stary prehistoryczny przeżytek jak przecinek.

Warto czasami z niego skorzystać.

Niektórym czytającym tlenu może zabraknąć.

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

a Twoja to polski...tak sadzę

Pomyłeczka.

Umysł w miarę ścisły (matematyka, fizyka, astronomia, rachunek prawdopodobieństwa).

Pozdrawiam,

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności