Skocz do zawartości

qlweb

Lind-Lau

Rekomendowane odpowiedzi

Chetnie poslukam opini kilku fachowcow na temat mojego pierwszego Katalogu stron

Dodalem troche grafiki i lekko zmodyfikowalem skrypt, wszystko powinno na 99.9% dzialac.

Googl juz po nim grasuje więc zapraszam do dodawnia stron i będę wdzięczny za uwagi.

+htaccess +moderowany

a przy okazjii qlweb jest fajny ale ma sporo ograniczen, moze mi ktos polecic "doskonaly" skrypt katalogu, czy jeszcze taki nie powstał?

Katalogi stron kdir i free web directory only english please!!! : system wymiany linków - Czyli zostań moim referralem w link vault

W opisie strony mam "analizy rynkowe" i

!Error

These words are prohibited: 'anal'

hehe ok juz poprawiam, analne strony zmoderuje

to admin:

moge to przedstawic pod ocenę moje niedozwolone wyrazy (mocno niecenzuralne)

Katalogi stron kdir i free web directory only english please!!! : system wymiany linków - Czyli zostań moim referralem w link vault

1 Bardzo fajny katalog!

2 Ale popraw te literówki w kategorich: Zrowie i biznas.

3 I popatrz ile podkategerie hale, hale stalowe i kilka inne spamerzy już dodali, warto zkasować.

1 Dzięki, 2 Poprawione, 3 Wywale

Podoba mi się to co zrobiłeś ze skryptem qlweb! Bardzo fajnie odmieniony qlweb. Oby więcej osób brało przykład z Ciebie i również tak ciekawie wykonywali swoje katalogi oparte o ten skrypt. :D

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Witam,

podczas dodawania stron strona się rozjeżdża, tam gdzie pobierany jest obrazek. Stronka robi się szeroka i wysoka...i aby odczytać kod z obrazka trzeba się najeździć suwakami ;p

Akurat mam tu dostęp tylko do IE 6.0 na Win2k...i nie mam jak sprawdzić pod inną przeglądarką.

Poza tym fajniutki katalog...ciekawa kolorystyka...i w końcu czytelny kod z obrazka (duży +)

Gratuluje pomysłu :D

Witam,

podczas dodawania stron strona się rozjeżdża, tam gdzie pobierany jest obrazek. Stronka robi się szeroka i wysoka...i aby odczytać kod z obrazka trzeba się najeździć suwakami ;p

Dzieki, juz poprawione. Przy okazji przyponiało mi się (jak zwykle po czasie), że powinienem sprawdzić pod resztą przeglądarek jak wygląda. Powinno być teraz ok przynajmniej dla FF IE i O. Jak ktoś używa czegoś bardziej egzotycznego to proszę zerknąć, będę wdzięczny za wszelkie uwagi.

Akurat mam tu dostęp tylko do IE 6.0 na Win2k...i nie mam jak sprawdzić pod inną wyszukiwarką.

Przy okazji przyponiało mi się (jak zwykle po czasie), że powinienem sprawdzić pod resztą wyszukiwarek jak wygląda. Powinno być teraz ok przynajmniej dla FF IE i O.

Kiedyś trzeba było ludzi upominać za nazwywanie Google'a i inne wyszukiwarki przeglądarką, teraz widać jest na odwrót. :D

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności