Skocz do zawartości

Progi dla kolejnych PR

zYm3N

Rekomendowane odpowiedzi

Wiekszego pojecia nie mam, ale podam taki przyklad: jedna z moich stronek (Sferia) ma zindeksowany tylko jeden link i PR ma 1...

Widzialem natomiast wiele stronek, ktore maja od kilkudzieiseciu do kilkuset linkow i PR 2-3

Nigdy o takich progach nie słyszałem natomiast na zachodnich forach widziałem takie zapytania.

Pr zależy od wielu czynników nie tylko od Linków zewnętrznych ale też od linków wewnętrznych i stosownego równania matematycznego zwanego algorytmem PR.

Takie rzeczy cięzko w ramkę ułozyć Ja o takich progach nie słyszałem

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

zresztą ilość stron się ciągle zmienia a to chyba też może mieć wpływ na pozycję. ciekawe jak to się ma do obecnego zwiększenia ilości stron. może pr zacznie spadać? linków tyle samo a stron x2.

No, ale google na jakiejś podstawie oblicza tego PR.. sam wzór ?

wzór masz tutaj https://osemka.pl/google.html

tylko ze to jest strasznie zamotane i napewno nie uwzglednia wszystkich czynników... chociaz nie wiem - nie mam glowy do matematyki :(

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

lista (tabela?) ilości linków

tabeli jako takiej nie ma, ale pogląd można sobie wyrobić na podstawie np. takiego zestawienia: https://www.submitexpress.com/linkpop/ porónując ilości linków (nieprecyzyjne) z PR stron. Oczywiście z poprawką na to, że np. PR5 można uzyskać jednym linkiem.

tak tylko zerknijcie na to wziąłem bloga z podpisu i...

ale pokazało mi 36759 linków o co chodzi z tym alltheweb

edit:

skasowałem link bo pisze że optymalizacja.com nie moze korzystać ze skryptu...

edit2:

i chyba wiem dlaczego tak dużo chyba alltheweb źle interpretuje znak "-"

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności