Skocz do zawartości

CMS'a z zaawansowaną wyszukiwarką

krzysiek_web

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie poszukuję jakiegoś prostego cms'a który posiada zaawansowaną wyszukiwarkę.

Chodzi mi o to żeby łatwo można było tworzyć/dodawać nowe pola do wyszukiwarki.
Może coś na styl wyszukiwarek w serwisach ogłoszeniowych (np. nieruchomości).

Wordpress i joomla ze względu na swoją szeroką budowę odpadają.
Możecie coś ciekawego polecić?

Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl

Skoro nie wordpress, to pewnie nie drupal, nie joomla. Może jest jakiś cmsik z taką opcją, w co wątpię. Pozostaje w takim przypadku dedykowane rozwiązanie.

Skoro nie wordpress, to pewnie nie drupal, nie joomla. Może jest jakiś cmsik z taką opcją, w co wątpię. Pozostaje w takim przypadku dedykowane rozwiązanie.

Dla samego systemu wyszukiwania to chyba słaba opcja, żeby stawiać od razu dedykowany system CMS. No chyba, że jakiś mega prosty.

Ja także bez żadnego zastanowienia, wybrał bym WP, gdyż to z pewnością zaoszczędziło by sporo kasy i czasu, niż dedykowany CMS. CMS'ow też nie jest mało, ale wątpię żeby był konkretnie taki, który byłby zaprojektowany z myślą do zaawansowanego wyszukiwania. Chociaż możesz, poszukać jakichś CMS'ow specjalnie dostosowanych do ogłoszeń lub pod sprzedaż aut. Właśnie na takich stronach masz najczęściej zaawansowane wyszukiwanie.

Panowie poszukuję jakiegoś prostego cms'a który posiada zaawansowaną wyszukiwarkę.
Chyba nie bardzo rozumiesz pojęcia jak "CMS" i "zaawansowana wyszukiwarka".

"Zaawansowane", co pewnie w Twoim rozumieniu oznacza wiele kryteriów wyboru ma tylko i wyłącznie sens i jest zresztą możliwe gdy jest odpowiedni układ pobierania danych i ich zapisywania w bazie danych. Wiec nie znajdziesz CMS'a bez konkretnego przeznaczenia który ma zaawansowane wyszukiwanie.

Oczywiście WP jak i każdy inny CMS prawidłowo zaprojektowany można dostosować po konkretny serwis = dopisać odpowiednia funkcjonalność do bazowej z "zaawansowaną wyszukiwarką".

:pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności