Skocz do zawartości

Problem w adsense

yogi

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem.

Posiadam 2 reklamy google adsense u gory i pod shoutboxem w tym problem , że gdy ta u gory sie wyswietla to ta pod shotuboxem nie.

Jak włącze download dopiero wtedy działają 2 ... co zrobić?

moja strona to www.tibiasoft.com cms : Extreme Fusion.

www.umpc.pl - sklep internetowy z tabletami przemysłowymi, komputerami panelowymi oraz kolektorami danych.

U mnie wyświetliły się obydwie - u góry i pod shoutboxem. Czasem, jeśli Google nie znajduje reklam związanych tematycznie z daną podstroną, nic nie wyświetla.

Problem, to Ty możesz dopiero mieć...

Za ten tekst nad reklamą u góry Google wyrzuca z AdSense, dbając o interesy reklamodawców.

Czytaj regulamin systemu, do którego przystępujesz, a nie będziesz miał wątpliwości, ani później żalił się, że Ci konto "bez powodu" zamknęli. :D

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

Jeżeli serwis Ci się podoba to KLIKNIJ!
:D

a niebawem wątek na forum "dlaczego nie mogę się zalogować na AdSense - przecież nic nie zrobiłem"

No to teraz wystarczy że twoja konkurencja zgłosi gdzie trzeba i żegnajcie reklamy.

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

Jeżeli serwis Ci się podoba to KLIKNIJ!
:)

a niebawem wątek na forum "dlaczego nie mogę się zalogować na AdSense - przecież nic nie zrobiłem"

No to teraz wystarczy że twoja konkurencja zgłosi gdzie trzeba i żegnajcie reklamy.

hehe nad reklama jest ""Sponsor"" odrazu BAN za to od adsense

userbar3.gif

userbar2.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności