Skocz do zawartości

Wtyczka slider z przewijanym tłem

Berike

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, słuchajcie szukam wtyczki z przewijanym tłem do WP. Chodzi mi o coś takiego jak jest w tym temacie BoxImage - Widget (z przesuwanym tłem) znacie może coś takiego?

tutaj strona i przykład-> https://seasun.tomastoman.com/page-builder-example-1/

Wszystko o kotach, rasy kotów oraz filmy o kotach znajdzecie na moim portalu Dookoła KotaTV. Zapraszam serdecznie!

• 2 tygodnie później...

wtyczka ostatnio aktualizowana ponad rok temu (prawdopodobnie martwa z publicznie znanymi lukami bezpieczeństwa)

j/w
Może być ciężko o darmową taką wtyczkę (rozwijaną), sam też kiedyś próbowałem coś takiego i chyba skończyło się zabawą z-index w css.

Korzystając z okazji chciałbym polecić kolonie dla dzieci szkoły windsurfingu w Dziwnówku która organizuje obozy sportowe dla młodzieży. Fajna rzecz dla rodziców chcących wysłać swoje dzieci na kolonie, ale takie żeby spędziły wakacje aktywnie.

• 1 rok później...

a ja szukam wtyczki do wp taki slider z komentarzami niby użytkowników  komentarze typu  " Najpiękniejsze miejsce na ziemi " - Grażyna i Janusz z Sosnowca i tak sobie latają

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności