Skocz do zawartości

[Znaleziono] UniCloud, czyli płacisz tylko za zasoby (Dyski SSD i SQL SSD)

Były... viper134

Rekomendowane odpowiedzi

Obsługa największą liczbę środowisk - PHP, Java, Ruby, Python, Node.js
Płacisz za wykorzystanie zasobów wyliczanych w bardzo innowacyjny sposób - jeżeli najwyższe zużycie wynosiło 6 jednostek a najniższe 5 to płacisz za najwyższą wartość w tym przypadku 6 jednostek (jednostki wyliczane na podstawie CPU i RAM nie godzin)
Dyski na dane i Bazy danych (wszystkie typy) na dyskach SSD

Ponad 100 aplikacji gotowych do instalacji w kilka kliknięć... wybierasz aplikacje. bazę danych, skalowanie aplikacji i gotowe :)

Do tego są to beta testy - można korzystać za darmo... więc i zaplecze za free zbudować :D

Link z refem (pls kliknij xD)

Link bez refa

https://unicloud.pl/

Trzy Typy userów:

Druid Kodzenia (Programista)

Władca Serwerów (Administrator)

Namiestnik IT (Manager)

XDQg.jpg

VDQg.jpg

WDQg.jpg

Link z refem (pls kliknij xD)

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Oferta na pierwszy rzut oka wygląda na kierowaną do gimbazy.

Poprostu ktoś wg mnie miał fajny pomysł na Copy :) zawsze to lepiej niż sztywne teksty i wyróżnia się

@msurma

Trzeba po prostu sprawdzić i porównać - postawiłem kopie swojego bloga i na razie mi się aż tak bardzo nie rzuca w oczy żeby było coś nie tak :) - tak samo jak nie wiesz nigdy czy admin nie podkręca zużycia CPU w zwykłym serwerze

Jakub Jaworowicz

Czym się ta oferta wyróżnia na tle innych ofert chmur jak: e24cloud, Oktawave ?

---

Może tym, że nie wiadomo o co chodzi ...I AutoMagiczni druidzi kodu zapomnieli o najważniejszy => Cenniku chyba, że trzeba go samemu wyczarować :olaboga:

Niemniej dzięki @Były... viper134 za link.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Cennika nie ma zostanie udostępniony po testach ale mimo to każdy tester dostanie po minimum 1-2 miesiące za free lub wielokrotność :)

Jakub Jaworowicz

każdy tester dostanie po minimum 1-2 miesiące za free lub wielokrotność
Czyli taj jak pisał https://www.forum.optymalizacja.com/topic/207011-znaleziono-unicloud-czyli-placisz-tylko-za-zasoby-dyski-ssd-i-sql-ssd/?p=1403004

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dziwi mnie że tak poważna firma jak unizeto zorganizowała taką farsę. Chcieli być fajni, a wygląda jakby faktycznie myśleli że klient potrzebujący vps'a to półgłówek.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Domenę można przypisać, a co z obsługą poczty ?

• 1 miesiąc temu...

Oooo widze, że już zmienili podejście na bardziej poważne :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności