Skocz do zawartości

Za chwilę będzie ściana płaczu..

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Co ma być, to .... będzie :olaboga:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Będzie:

Narzekanie że znowu na weekend połączone z poradami, żeby iść na ryby, na wódkę i od poniedziałku wziąć się do roboty

pojawią się zdania " u mnie jedna strona +2 a druga -2 co robić!"; "obserwując 1000 fraz..." "monitorując 1000 fraz..." - na co blake powie "a ile z tych fraz robisz - dwie?"

przybędzie contentu na blogach seo

pojawią się nowe szkolenia

zwiększą się wpływy z adwords

to jest stała niezmienna na tym forum :)

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Wszystkie ruchy serpów to nasza robota. Tak było, jest i jeszcze trochę pobędzie ;)

Czasem tylko zmieniają się reguły. Ale to nie sprawia, że my nie ustawiamy tych serpów. A że czasem lądujemy w czarnej... to tylko bodziec by zacząć inaczej wpływać na nie :P

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Za chwilę będzie
będzie :olaboga:
Będzie płacz
nie będzie nic
Będzie:
pojawią się
blake powie
przybędzie
jeszcze trochę pobędzie

Forum jasnowidzów ;)

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Jak ktoś już przeżył nie jedne update na tym forum, to wie jak będzie.Nie trzeba być jasnowidzem.

Właśnie To miałem napisać :D Jak by to napisał @Szlafrock "Trzeba być przygotowanym", więc ja:

I na całe szczęście za chwilę się zmywam na weekend i nie będę musiał czytać ściany płaczu :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@up, zawsze można sięgnąć do klasyki i dalej robić swoje ;)

hmmm szybkie streszczenie : mi spadło---> mi do góry ---> ku**a nie wiem czemu ---> "ja wiem ale nie powiem " ---> zapraszamy na szkolenia jedynie 800 zł w tym bonusy za 400 zł wiec jedynie 400 zł za wiedze---> seokaty działają ---. mi spadło po nich---> precle publiczne jak i prywatne sparwiły że mi strona spadła---> " profil linków źle dobrałes dodawaj tam gdzie link bedzie wartościowy" ---> dodawaj na forach blogach na różne anchory ---> ch**a pomogło---> widze po swl'ach że się dobrze trzymają ---> dostałem filtra/bana używałem swli to źle??? :( ---> zainwestuj w zaplecze ---> jak podlinkować to zaplecze? ---> źle podlinkowane zaplecze wszystko pospadlało---> ( po raz kolejny ) dodawaj do wartościowych miejsc a nie spamujesz---> ja lece czym sie da i wszystko jest ok ---> zainwestuj w wiedze---> jaki program kupić---> czy wypozycjonuje coś bez wkładu $$$? ---> nie zainwestujesz w program to dużo nie zdziałasz---> to jak go podlinkować ---> zapraszam do zakupu ^^%&^% nim łatwo podlinkujesz na blogach wpisy ---> a skąd te blogi ---> harvest to przecież oczywiste ...--->ale czym ten harvest---> kup za jedyne $$$ ---> ale jaki footprint ---> moge prośić o pomoc? ---> kupiłeś program nie pomoc---> k&*2a znowu spadło na pewno te multikody---> ja dodaje do multikodów i jest ok---> ile dziennie dodajesz? ---> musi być naturalnie ---> ale to 2-5-10-czy 50 ---> ja dodaje do 100 zanim to zaindeksuje---> za czesto dodawałem do seokatów filtr?---> inne strony mają się dobrze ---> " ZŁY PROFIL LINKÓW" ---> grudzien 2013 " ku%@a znowu mi strona spadła " ... do zobaczenia w 2014 ( :

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności