Skocz do zawartości

Problem z backlinkiem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam problem z stworzeniem backlinków. Mianowicie, poszuke stron gdzie mogę takowe backlinki postawić. Chodzi mi o liste stron gdzie mogę zostawić backlink, ale z artykułem i anchor tekstami. Stronki podobne do wordpress.org . Nie chodzi mi o stronki gdzie mogę zostawić adres do swojej strony internetowej, lecz o stronki z wysokim page rankiem gdzie moge umiesić backlink jak wyzej opisałem.

Bez komentarza :placze:

Profile, komentarze, katalogi, precle, sygnaturki, blogi tylko że nikt ci nieda za darmo swojej listy ;)

Masz trzy wyjścia : albo kupisz od kogoś jego listy (cena może być różna w zależności od wielu czynników) jeśli oczywiście ktoś zechce Ci ją sprzedać / albo znjdziesz darmowe listy na maxa zaspamowane o wątpliwej jakości / albo zrobisz sobie listę sam - najlepsza chyba opcja ;)

zakładałem multikonta

@krugg

Jestem nowy na forum i cala wiedze którą biore na temat pozycjonowania pochodzi od innych użytyników, a przedewszystkim od ich postów, komentarzy, itp. Dlatego mogę czegoś niedoczytać lub coś zle zrozumieć. Dziękuje za Twoja pomoc, ale nie musisz być taki lekceważacy dla mnie.

Ja jestem lekceważący ? Skąd taka myśl ;) W wyszukiwarce możesz znaleźć darmowe listy katalogów, blogów gdzie można zostawić komentarz, for z sygnaturkami może nawet jakieś listy profili, precli itp. Możesz od tego zacząć :)

Nie chodzi mi o stronki gdzie mogę zostawić adres do swojej strony internetowej, lecz o stronki z wysokim page rankiem gdzie moge umiesić backlink jak wyzej opisałem.

A to nie to samo? ;)

zakładałem multikonta

@krugg W takim razie przepraszam. Bo po prostu zle to odebrałem. Miałem na myśli takie stronki. Gdzie dodam artykuł taki który składa się z 300-500 słów i aby móc tam wstawić anchor teksty. Tak jak jest na wordpress.org . Bo np. na issuu.com . Mogę tylko zostawić w profilu mój link do stronki.

@lixe Dziękuje za porady. Właśnie chodzi mi o takie stronki gdzie mogę te anchory dodać do tekstu.

300-500 słów to możesz w :

preclach,

swoich blogach np. na darmowych platformach (onet,wp,blogger etc.)

profilach lub wpisach K2

ew. jakieś artykuły sponsorowane itp.

W katalogach masz ograniczenia, podobnie w profilach..

zakładałem multikonta

o jakich ograniczeniach napisałeś odnośnie profili:)?

O ograniczeniach co do długości tekstu. Nie w każdym da się wstawić tekst długości 300-500 słów. W niektórych można 500, 400 znaków a są takie w których można wstawić max. 100 znaków. Oczywiście nie mówię o profilach K2 itp. ;)

zakładałem multikonta

Zaraz, czekaj ... o domeny .pl pytałeś ? I linki, które będą kierować do Twojej strony z 1 domeny. Tak ??

No to 7.

Edit: A to do tej pracy dyplomowej/magisterskiej, w której odtajniasz algo korpogoogle ? :P

Serio: ślepy trop, szukaj problemów/dylematów gdzie indziej.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności