Skocz do zawartości

Dofinansowanie do IT

Trotyl

Rekomendowane odpowiedzi

W łańcuszku jest dużo chętnych do zarobku tzw. pośrednicy. Oni najwięcej zarabiają,

Szlaf ma racje ja często jadę na giełdę rolniczą ( na szczęście mam blisko) nie dla tego aby kupić taniej ( a taniej jest zazwyczaj w x razy) bo lubię pogadać z człowiekiem co wyprodukował to co mam zamiar zjeść, pogadać o odmianach jakie nawozy stosuje ( wiem ze czasami kłamią :D).

Widzę co kupują warzywniaki i pośrednicy, kupują towar zazwyczaj najtańszy, często już na granicy przydatności a ich marze o wiele wiesze od tych co ma rolnik który ta zażywności wyprodukował i ma o wiele większe koszty.

p.s znajomy co ma 10 warzywniaków w miejsce po 2 latach postawił całkiem niezły domek przy lesie na dużej działce :D

Wiem jak jest na wsi, mam znajomych rolników. Sam w zasadzie jestem rolnikiem. ;) Aby być rolnikiem nie trzeba uprawiać ziemi, trzeba ją tylko posiadać. Można dzierżawić i pobierać dotacje. ;)

A propos dofinansowania do it. Też istnieje, tzw. granty, o które można się starać. ;)

Obecnie jak masz łeb na karku to z prawie wszystkiego wyciśniesz kasę. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Na chwilę powrócę do dopłat dla rolników. Rolnicy dadzą sobie radę bez tych dopłat ;)

6c5blt83.jpg

skxzwive.jpg

Tylko żeby dopłaty zlikwidowali we wszystkich krajach unii.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Bo dzięki tej dopłacie o jej wartość żywność jest w sklepie tańsza i dostępniejsza dla mniej zarabiających?

Irek, cieszę się z tego małego sprostowania. Po tym co napisałeś wcześniej (cytat) po raz pierwszy odkąd czytam PiO zwątpiłem w logikę Twojej wypowiedzi. I zdrowy rozsądek.

Większość pieniądzy przepływających przez Państwo jest marnowane, rozrzucane i wręcz kradzione. Oczywiście Państwo musi czasami reagować ale im mniej to robi tym lepiej. To jak z sędzią na zawodach sportowych- im mniej go widać tym lepiej.

e: ale jako wegetarianin z 25 letnim stażem nie mogę "polubić" Twojego wpisu :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

A ja żądam dopłat do prowadzenia firmy bo dzięki małym i średnim przedsiębiorcom to państwo jeszcze dycha a nie dzięki rolnikom i górnikom którzy przypominam głośno i wyraźnie SAMI WYBRALI TAKI ZAWÓD nikt ich do tego nie zmuszał

• 3 tygodnie później...

Rolnicy dadzą sobie radę bez tych dopłat

Pod warunkiem, że polskie pierdzistołki zlikwidują bariery w dystrybucji żywności "od rolnika" ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności