Skocz do zawartości

Agugaga.pl ogłoszenia dziecięce

migal

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Ja mogę ocenić wizualnie - kieeeepsko ;) I strona na całą szerokość monitora, masakra. Załatw sobie fajne logo, zmień banner na jakiś porządny, zmień szerokość strony aby była stała i nie za duża, i będzie jako tako spoko :)

Profesjonalne stoiska targowe - https://kornet.pl Proste strony internetowe, loga, wizytówki... --> moje projekty.

• 2 tygodnie później...

Jak wyżej.

Zmień szerokość strony na coś co jest standardem. Wiele osób korzysta z rozdzieczości 1366 x 768. Zrób stronę o szerokości 1280px lub podobną, oczywiście wyśrodkowaną. Ewentualnie możesz się pokusić o responsywną, ale to już dużo pracy. Na stronie będzie dużo poprawek - logo, cały nagłówek, menu i ta czcionka na dole

W serwisie Agugaga.pl bez problemy pozbędziesz się za małych ubranek, bucików, wózka , fotelika czy zabawki, która już znudziła się Twojemu dziecku. Dodanie ogłoszenia składa się kilku prostych kroków, a co najważniejsze jest bezpłatne. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności