Skocz do zawartości

Strona jest niewidoczna w Google

ChristopherGross

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, już od miesiąca Google nie chce zaindeksować mojej witryny, dodałem parę linków tekstowych jak i obrazków na stronach w identycznej tematyce. Po dwóch tygodniach strona się nie pojawiła w google, więc zgłosiłem ją ręcznie w webmaster/tools i również jedna wielka kicha.

Mógłby ktoś mi pomóc rozwiązać ten problem ?

domenę kupiłem 4 tygodnie temu. I dodałem ją jedynie do katalogu wp i w stopkach for dyskusyjnych o tej samej tematyce. Nic więcej nie linkowałem, chyba, że była ona już zarejestrowana wcześniej przez kogoś innego i po prostu nadziałem się już na zbanowaną domene

pisz prośbę o rozpatrzenie. Napisz że dopiero zrobiłeś stronę i nie wiesz o co chodzi, ale nie wiem czy to przejdzie bo będize pewnie sprawdzana zawartość strony. Nic innego nie wymyślisz. i ściagają te filtry ale ja robię strony z wartością .

Kolego sympatyczny. Screen który załączyłem świadczy o tym, że twoja strona ma przeogromną masę linków dodanych w aberracyjny, alarmujący, amatorski, amoralny, apokaliptyczny, arcygroźny, bardzo zły, bazyliszkowaty, bazyliszkowy, bez serca, bezduszny, bezecny, bezlitosny, beznadziejny, bezwartościowy, bezwstydny, bezwyjściowy, bezwzględny, blady, błędny, bolesny, boleściwy, brudny, brukowy, brutalny, brzydki, bublowaty, budzący grozę, byle jaki, chałowaty, chałowy, cholerny, chorobotwórczy, chory, chybiony, czartowski, defektowy, defektywny, defetystyczny, deficytowy, denny, depresyjny, destrukcyjny, do bani, do chrzanu, do kitu, do luftu, do niczego, dotkliwy, dramatyczny, drański, drapieżny, drastyczny, drażniący, dyletancki, dziadowski, dziki, fałszywy, fatalistyczny, fatalny, felerny, feralny, francowaty, funta kłaków niewart, fuszerski, gangrenowaty, głupi, gniewliwy, gniewny, godny pożałowania, godny ubolewania, sposób. I strona została zbanowana przez Google. Jeżeli to nie ty to nastąpił atak/hack black SEO.

Ale bogate słownictwo :)

...głupi, gniewliwy, gniewny, godny pożałowania, godny ubolewania, sposób

Kontynuujemy:

halucynogenny, haniebny, hardcorowy, heretyczny, hermetyczny, histeryczny, hochsztaplerski, horrendalny, idiotyczny, impertynencki, infantylny, instrumentalny, insunuujący, intensywny, irracjonalny... [pominąłem bluźnierstwa]

Kto pojedzie kolejne litery?

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności