Skocz do zawartości

Charytatywny sex shop

wazzu

Rekomendowane odpowiedzi

scrapebox - 211 zł z rabatem bhw
xrumer licencja standard - 1665 zł + 370 na abonamentalia na pierwszy rok
zennoposter - 320 zł (plus koszty przesyłki listu i przelewu)
Za mniej niż "dwa dwieście" miałbyś 3 według mnie najlepsze programy do zmasowanego linkowania. Za resztę szablony do zennopostera i listy forów i stron.

Przeczytałem gdzieś, że zmasowanie linkowanie coraz mniej google toleruje a przy tej działalności wydaje mi się, że może się szczególnie przyglądać ich jakości. Chyba, że branża w tym przypadku nie ma znaczenia, nie wiem.

Jeśli można spytać, na co wydałeś resztę z 4 k, nie licząc Adwordsów?

adwords 1530 w sumie, 740 domena, 440 saas, 740 zmiany na stronie, 350 szablon na allegro, pare dodatkowych złotówek na założenie działalności.

Grupowe pozycjonowanie wibratorów dla dzieci. PiO nie przestanie zaskakiwać

Jestem nowy na forum więc nie wiem czego mogę się spodziewać ;) zaproponowałem takie rozwiązanie bo wiem, że ciężko będzie znaleźć kogoś kto wypozycjonuje sex shop za pieniądze z jego zysków, a przy pracy grupowej każdy może wrzucić po jednym linku i efekt się z czasem zbuduje. To tak jak wrzucić do puszki drobniaka. Wam, ludziom którzy znają się na seo zajmie to po kilka sekund. A z racji tego, że ciężko będzie mi zapłacić każdemu z osobna to zaproponowałem taki model rozliczania. Jeśli ktoś ma inną propozycję albo chciałby się podjąć pozycjonowania za przyszłe zyski to chętnie to rozważę :D

trochę jak w seksie grupowym, nie wiadomo kto przyniósł syfa...

Może i tak, ale nie wydaje mi się, żeby ktoś kto nie czytał tego tematu cokolwiek zrobi. A skoro nie zrobi nic, to nie zrobi źle. A nawet jeśli ktoś zrobi coś złego to trudno, przecież złe linki można zgłaszać do googla i zlecać no-follow, czy nie?

Wazzu lepiej otwórz jakiś dom publiczny, a zyski przekaż na cele charytatywne, chętnych na pewno nie zabraknie, zysk stały i nie trzeba się użerać z Google

Spoko, chcesz być pierwszym pracownikiem?

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli można spytać, na co wydałeś resztę z 4 k, nie licząc Adwordsów?

adwords 1530 w sumie, 740 domena, 440 saas, 740 zmiany na stronie, 350 szablon na allegro, pare dodatkowych złotówek na założenie działalności.

Grupowe pozycjonowanie wibratorów dla dzieci. PiO nie przestanie zaskakiwać

Jestem nowy na forum więc nie wiem czego mogę się spodziewać ;)

Wazzu lepiej otwórz jakiś dom publiczny, a zyski przekaż na cele charytatywne, chętnych na pewno nie zabraknie, zysk stały i nie trzeba się użerać z Google

Spoko, chcesz być pierwszym pracownikiem?

Ty założyłeś DG, by robić to o czym nie masz pojęcia? Jeśli chodzi o propozycję Janka to była akurat do rzeczy ale jeśli tak profesjonalnie podchodzisz do wszystkiego to doprawdy nie wiem jakie zajęcie będzie dla Ciebie odpowiednie. Tester gumek? Przynajmniej liznąłbyś trochę tematu, bez urazy ;)

Doprawdy nie wiem dlaczego temat nie wylądował w dowcipach ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Ty założyłeś DG, by robić to o czym nie masz pojęcia? Jeśli chodzi o propozycję Janka to była akurat do rzeczy ale jeśli tak profesjonalnie podchodzisz do wszystkiego to doprawdy nie wiem jakie zajęcie będzie dla Ciebie odpowiednie. Tester gumek? Przynajmniej liznąłbyś trochę tematu, bez urazy

Doprawdy nie wiem dlaczego temat nie wylądował w dowcipach

Nikt nie jest alfą i omegą. Działalność założyłem, bo bez tego nie sprzedam ani jednej sztuki a zrobiłem stronę, dodałem produkty i wypadało przetestować ten twór ;) Wyszło jak wyszło, że nie wyszło. Trudno, tak bywa w przypadku 90% DG, nie tylko w Polsce. Tak że próbuję teraz znaleźć jakieś wyjście. W końcu w internecie jest moc. To, że nikt wcześniej nie robił tego w ten sposób to nie znaczy, że to jest niemożliwe. Nie liczyłem, że wszyscy od razu rzucą się na ten pomysł z nie wiadomo jakim entuzjazmem. Pomyślałem tylko, że nie zaszkodzi zapytać na jakimś poczytnym forum branżowym.

Na propozycję Janka była dorzeczy Wisły czy Odry? ;) Otwierając burdel zamiast google będę miał na głowie policje, miejscową mafie i urzędników z każdej strony. Więc, z całym szacunkiem ale wypowiedź wnosząca do tematu tyle, co moja odpowiedź na nią. Uważasz, że brak mi profesjonalizmu bo nie skorzystałem z niej czy może dlatego, że nie odebrałem jej jako żart? ;)

Kolejna kwestia to dropshipping, który w tej branży nie daje zbyt dużych szans na powodzenie.

Czemu dropshipping w tej branży się nie sprawdza? Możesz podać więcej konkretów?

Otwierając burdel zamiast google będę miał na głowie policje, miejscową mafie i urzędników z każdej strony

Z deszczu pod rynnę jednym słowem :)

Wiesz temat jest nieco śmieszny i uwierz - nie otrzymasz tutaj pomocy na warunkach, które zaproponowałeś. Tak jakbyś poszedł na forum muratora czy inne budowlane i poprosił wszystkich, żeby wybudowali Ci chate, bo przecież sam nie masz na to kasy, a każdemu użytkownikowi kupić po jednej cegle to przecież żaden koszt. A ty w zamian otworzysz tam warsztat i przez rok będziesz tyrał na biedne dzieci, a później high-life ;)

Ale kreatywny jesteś, to Ci trzeba przyznać :)

wazzu, takie pospolite ruszenie było fajne jak dla jaj wbijało się stronkę znanego polityka na hasło "debil", czy w podobnych akcjach. Twój pomysł, choć kreatywny, miał bardzo małą szansę wypalenia nawet jeśli znalazło 100 chętnych do dodania np. 100BL w dobrych miejscach, trzeba by wszystko skoordynować, zadbać o sensowny rozkład anchorów itd, itd. Algorytm można naciągać, ale trzeba to robić z głową, inaczej algorytm pokaże ci ze on rządzi w serpach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności