Skocz do zawartości

Prośba o ocenę strony o województwie śląskim - odkryjslaskie.org

Tomek Esz

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim.

Od jakiegoś czasu działam nad stroną mająca na celu pokazanie uroków województwa śląskiego. Strona chodzi na wordpressie, korzystam z szablonu Avada.

https://odkryjslaskie.org

Jestem bardzo ciekawy Waszych opinii dotyczących funkcjonowania strony. Czytelności przekazu. Odbioru od strony czytelnika. Ja już jestem wypaczony jeśli chodzi o ocenę więc zwracam się do czytelników tego forum.

Obecnie pracuję jeszcze nad tłumaczeniem i przyspieszeniem serwisu. Stale uzupełniam i aktualizuję stronę pod kątem SEO.

Wszelkie uwagi mile widziane.

pozdrawiam

Tomek

Ciekawy przewodnik po Polsce - 1001miejsc.pl

Wizualnie strona bardzo mi się podoba, jest bardzo ładnie. Animacja menu mnie trochę drażni, jak już jeździ razem ze mną to niech przynajmniej się nie rusza :blum: I może jak już na siłę miałbym się do czegoś przyczepić to na pierwszy rzut oka strona trochę przytłacza, jest sporo treści do przewinięcia + do tego mnóstwo opcji w menu, przez chwilę nie mogłem się odnaleźć.

No takie wypaczenie nazywa się efektem Ikea. To co, że tandetne te łóżko i skrzypi skro sam je złożyłem i jestem dumny :D Nie tyczy się oczywiście strony. Szablon wybrałeś ładny :) Projektant dobrał dobre i ładne barwy- Jest tzw. clean więc też duży plus. Do szczegółów napis zlewa się z tym zimowym zdjęciem. W dodatku trochę szyk zdania mnie mierzi. Nie lepiej tak po prostu ,,Odkryj co śląsk ma do zaoferowania?" Logo za bardzo się zmniejsza zleć to programiście lub sam pogrzeb. Rozumiem ze search nie przetłumaczone ale żeby na głównej stronie na samym dole w przepisie takie pozostałości angielskie zostawiać ? :o Popraw albo usuń szybko. W dodatku nie masz informacji o cookisach !

Główna już ogarnięta;) Z logo muszę jeszcze pokombinować. Wszystko działam sam;)

Wizualnie strona bardzo mi się podoba, jest bardzo ładnie. Animacja menu mnie trochę drażni, jak już jeździ razem ze mną to niech przynajmniej się nie rusza :blum: I może jak już na siłę miałbym się do czegoś przyczepić to na pierwszy rzut oka strona trochę przytłacza, jest sporo treści do przewinięcia + do tego mnóstwo opcji w menu, przez chwilę nie mogłem się odnaleźć.

Treści jest rzeczywiście dużo, dlatego menu jest takie rozbudowane. Jak się użytkownik zapozna to wtedy będzie mu łatwiej odnaleźć to czego szuka.

A te odznaki/ranking to musi być?

Odznaki i rankingi to jest wprowadzenie do gier miejskich, które pojawią się jak się zrobi ciepło. A dodatkowo system punktowy będzie umożliwiał wymianę punktów na nagrody.

Ciekawy przewodnik po Polsce - 1001miejsc.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności