Skocz do zawartości

[startup] Pogotowietekstowe.pl

Siciliano

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zamówiłem testowo kilka artykułów z synonimami. Termin realizacji bardzo dobry (w weekend), ale niestety nie obyło się bez problemów z pojedynczymi błędami w tekście, takimi jak podwójne spacje i źle domknięta klamra. Teksty zostały ekspresowo poprawione. W ramach rekompensaty otrzymałem pokaźną zniżkę na kolejne zamówienia. Ogółem jestem zadowolony.

Treningi WattUp.pl

Ja też korzystałem z usług "Pogotowia tekstowego" w zakresie niestandardowym jakim było utworzenie struktury kategorii, a dokładnie podkategorii do listy dostarczonych kategorii głównych.

Moja ocena jest następująca:
- kontakt dobry;
- wykonawca elastyczny cenowo mówiąc kolokwialnie "do dogadania";
- i co najważniejsze usługa wykonana zgodnie z oczekiwaniem;

:pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 3 tygodnie później...

zadowolenie każdego klienta
Dziś miałem okazję ponownie skorzystać z usług pogotowietekstowe.pl w zakresie zupełnie innym niż teksty i jak zwykle personel pogotowia stanął na wysokości zadania...

Dlatego proponuję zmienić nazwę na SEOpogotowie, bo zakresy wykonywanych usług nie kończy się tylko na "tekstach".

Polecam :good:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dziękuję bardzo za te miłe słowa, jednakże w przypadku zmiany nazwy sklepu niektórzy klienci mogliby mieć wrażenie, iż zajmujemy się kompleksowo działaniami z zakresu SEO. Prawdą jest, że wykonujemy także usługi, których w sklepie nie ma, jesteśmy uniwersalni i nie boimy się żadnego zlecenia.

Potrzebujesz linków? Pisz!

• 2 tygodnie później...

Weekend zaczyna się już......dziś!!
Tylko do piątku PogotowieTekstowe oferuje wszystkie swoje produkty taniej o 23% !! Teksty zapleczowe, blogowe, posty na forach a nawet strony zapleczowe - to wszystko możesz kupić taniej o wartość podatu VAT!!
www.pogotowietekstowe.pl - solidne wykonanie i atrakcyjne ceny

Potrzebujesz linków? Pisz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności