Skocz do zawartości

Szkolenie - BHS w praktyce

blake

Rekomendowane odpowiedzi

Nie potrzebujesz, doczytaj ostatnie zdanie :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To dobrze że wystawiasz faktury.

Z drugiej strony patrząc, szkolenia się robi gdy przestaje działać pozycjonowanie.

Jeśli będzie certyfikat to chyba wejdę w to.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

@Arkaszka

Fakt, że ktoś przejdzie kurs, nie oznacza, że ogarnie wszystko i w tydzień wbije opony, w 3 dni sex shop, a w 1 dzień chwilówki.

I nie zapominajmy o jednej zasadzie: Nikt nie sprzedaje kury znoszącej złote jajka.

To jaki to będzie certyfikat? :D

nie oznacza

Oznacza, chyba, że stwierdzi, że mu się nie chce, innej opcji nie ma. No, chyba że... dzisiaj stwierdzi, że chce się przebranżowić i zamiast budowlanki będzie robił SEO. To nie jest dla laików, którzy chcą się dowiedzieć co oznacza słowo "Pozycjonowanie", takich szkoleń jest pełno za parę złotych wszędzie.

Nikt nie sprzedaje kury znoszącej złote jajka.

Jak już pisałem

jest jeszcze takie pole do zagospodarowania i jeszcze tyle wolnego miejsca, że 15 osób to pikuś

To jaki to będzie certyfikat? :D

Zawsze będzie można skoczyć do firmy certyfikującej po certyfikat.

===================================================

Zostały jeszcze 2 wolne miejsca

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ja generalnie trzymam się zasady, że robię to co lubię i na czym się znam. Więc nigdy nie tworzyłem stron afiliacyjnych w dziedzinie na której się nie znam i nie mam ochoty się poznawać. Niemniej trzymam małego afiliacika na jednej stronie, w dziedzinie na której się akurat znam. W sumie na przestrzeni 3 lat to dla mnie żaden zastrzyk dochodów, uzbierałem 2K USD za afiliata na tej stronie, a w tym samym czasie z reklam ponad 30K USD. Za to dawno doszedłem do wniosku że te afiliaty to raczej na zasadzie, co ci tam ktoś zechce kapnąć, niż ile faktycznie wychodzi z właściwej liczby referali, bo tego nigdy nie jesteś w stanie kontrolować. To są akurat moje doświadczenia, co nie wyklucza, że każdy może mieć inne, i każdemu życzę, co by uzbierał jak najwięcej :)

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Czy planujesz szkolenie z zakładania dużych grup katalogów?
SzlafRock aż do "Napisany Dzisiaj, 02:09" w nocy siedziałeś by być zgryźliwy. Chyba, że kto się czubi ten się :uscisk:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ze swojej skromnej strony ucieszyłbym się gdyby te wycieczki, supozycje etc. ograniczyły się do działu "polityczne" a tutaj zostawić miejsce dla naprawdę zainteresowanych.

P.S. Poza tym nie ma pewności czy w ogóle Blake przyjąłby Szlafa na szkolenie ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

SzlafRock aż do "Napisany Dzisiaj, 02:09" w nocy siedziałeś by być zgryźliwy.

Tak. Specjalnie siedziałem do 02:09 w noicy aby być zgryźliwym. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Widzę, że bany katalogów szybko zmotywowały do działania :)

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/164726-grupa-katalogow-netmisja/?p=1374237

Wystarczyło 6 msc by ze sprzedawacza multikodów zostać guru afiliacji - blake jak byłoby mnie stać byłbym u Ciebie na szkoleniu :)

Melatonina jest lepsza. Pomimo wieku nie cierpię na bezsenność. W nocy załatwia się interesy z druga półkulą (nie mózgową :) )

E;

UP,

tu jest finisz. https://www.forum.optymalizacja.com/topic/201141-sprzedam-100-licencji-wp-katow/

blake jak byłoby mnie stać byłbym u Ciebie na szkoleniu :)

Nie, nie byłoby Cię. Ktoś musi opowiadać innym jak dodać do tych katalogów dobrego blasta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności