Skocz do zawartości

Szkolenie - BHS w praktyce

blake

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Heh chłopcy, chłopcy :) Trolling był do przewidzenia i myślałem, że nie będzie mi się chciało odpowiadać na to, no ale pierwszy i ostatni raz odpowiem. A właściwie, to już ostatnio odpowiedziałem w tym temacie https://www.forum.optymalizacja.com/topic/172185-czy-stosowanie-swl-i-przynosi-efekty/?p=1403108

Co do @Szlafrocka to było jasne, że będzie trolował, bo tylko to potrafi (nie dał się nigdzie poznać z innej strony - czy to takiej, że coś zrobił, albo takiej, że przynajmniej się gdzieś celebrytował), Jednak co do @FiKaSa to hmm.. wiedziałem, że Xann będzie próbował wysłać swoją armię trolli, ale, że dałeś się w to wrobić jako pierwszy...

Także uprzedzając inne pytanie nie związane z tym konkretnym tematem: NIE BĘDĘ NA NIE ODPISYWAŁ.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Co dla jednych będzie trollowaniem dla innych będzie jasnym napisaniem prawdy, kwestia subiektywnej oceny, więc nie ma co się nad tym rozwodzić.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Co do @Szlafrocka to było jasne, że będzie trolował, bo tylko to potrafi (nie dał się nigdzie poznać z innej strony - czy to takiej, że coś zrobił, albo takiej, że przynajmniej się gdzieś celebrytował)

z zasady celebyrtą nie jestem. Nie zarabiam na multikodach, Tak samo nie są moim głównym dochodem afiliacje ( jagódka acai czy inne zielone kawy). Nie robię też szkoleń. Jeśli ktoś się zwróci do mnie o pomoc to bezinteresownie pomagam.

Najważniejsza rzecz. Aby kogoś dobrze poznać piję z nim wódkę.

E:

Dla mnie osobiście ten temat jest chęcią zarobienia gdyż afiliacja nie daje dużych bonusów. Gdy afiliacja dawała dobry dochód blake zajmował sie multikodami. Dobrze rozegrany biznes daje znacznie więcej kasy niż multikatalogi i afiliacja. o tym wie każdy inwestor. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

(...) zbliżasz się do limitu bana na tym forum...

A ta informacja musiała wypłynąć akurat publicznie w tym temacie? To, że jesteś moderatus emerytus nie znaczy, że wszystko ma Ci uchodzić płazem.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zdecydowanie brakuje działu "Kłótnie i zgryźliwości" ... I chwilowo Xanna :huh:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Mion, jest taki dział i jest Xann w osobie na zielono a pewnie zawita osobiście. Masakra, wystarczy widok paru $ żeby co niektórzy przypominali sobie hasło i login na PiO ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Nie będzie żadnych materiałów ani baz/list. Co do notowania... to już pisałem, że nie jest to skierowane do osób, które robią sobie klientów regionalnie w niewielkim miasteczku. Tutaj przynajmniej musi Ci się wydawać, że coś już potrafisz i jakieś tam sukcesy swoje mieć - przynajmniej na klientach. Tu nie chodzi o to żeby znaleźć kilku jeleni, dać im bazy, filmy jak ustawić dodawarkę tylko o to żeby bardziej nakierować, pokazać jak ja to robię, nauczyć myślenia i kombinowania a przede wszystkim uświadomić jak wspaniałe algo googla jest proste i banalne. Wydaje mi się, że jeżeli ktoś uważa, że coś potrafi to chyba nie potrzebuje obszernego wykładu jak używać harvestera?

Co do agendy to tak jak pisałem - nie będzie to masówka gdzie stoi "prelegent" z mikrofonem i leci ze slajdami jeden po drugi, czytając je od a do z a naprzeciwko 30 rozdziawionych gęb, które za 2 dni będą pamiętały tylko, że prelegent seplenił. Tutaj są 4 osoby, siadamy przy stole i rozmawiamy, pokazujemy, bez zbędnego ściemniania. Zawsze później kontakt zostaje na tel, gg i w razie czego można dzwonić i pisać (oczywiście nie z pytaniami czy footprinty dobre).

Dlatego napisałem, że szkoleń będzie maxymalnie 5, minimalnie 1 i może się okazać, że kolejnych nie będzie. Wszystko będzie zależało od tego jak będzie wyglądała praca z tymi osobami po szkoleniu, ile czasu będą zajmować, jak sobie poradzą itd.

Jedyny warunek jaki trzeba spełniać (oprócz tego, że już trzeba być na jakimś poziomie średnio-zaawansowanym) to taki, że trzeba mieć chęć do pracy. Tą samą wiedzę już prawie rok temu dostało kilka osób całkowicie za free... do dzisiaj nie zrobili nic. Widocznie wolą dalej trzepać klientów za 5k miesięcznie. Więc jeżeli nie masz determinacji do pracy to niestety nic z tego nie będzie. Ja nie daje wędki - ja dam podbierak i jezioro pełne ryb, tylko trzeba się chcieć jeszcze schylić żeby go do wody włożyć. Może wyłożenie (i tak niewielkiej kasy) będzie jakąś motywacją żeby ją odrobić a jak już odrobisz i zobaczysz że można to raczej poleci z górki.

Ktoś pisał wcześniej o sprzedaży kury znoszącej złote jajka... Ale idąc tym tokiem rozumowania to teoretycznie można nazwać idiotą tego kto zakłada działalność i chce pozycjonować strony. Przecież w każdej branży top10 się pozycjonuje, to po co zakładać kolejną firmę jeżeli już nie ma dla niego miejsca? Rynek jest tak duży i są takie możliwości, że spokojnie starczy miejsca jeszcze dla kilkuset osób. Niestety tych osób myślących i działających jest coraz mniej, dlatego tutaj też nie jest do końca tak, że sprzedam kurę i nie będę miał jajka. Myślę, że znajdzie się przynajmniej jedna osoba, która będzie tak pieściła tą kurę, że będzie jej znosiła 2 razy więcej jajek i takie jajko też później do mnie trafi i może jakieś kolejne piskle się z niego wykluje przy dalszej współpracy z tą osobą.

1 szkolenie 3 osoby

3 osoby = cały internet zaraz będzie zasrany tajnymi sposobami. Taki polski naród - nie umie trzymać jęzora za zębami.

Cena za niska. Jak będzie ze 30k minimum to się zastanowią czy dalej tą wiedzę puszczać czy nie.

Co do wartości merytorycznej się nie wypowiadam bo to nie moja działka, ale życzę powodzenia.

Ale contentu... Normalnie pod frazę programy partnerskie ;-)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Blake, to jeszcze spytam, ile trzeba wyłożyć kasy po szkoleniu, żeby osiągnąć zyski z pierwszego postu. W domeny, softy itp. oczywiscie zakładamy sytuację, że osoba Cię w pełni zrozumiała i jest pracowita.

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności