Skocz do zawartości

Szkolenie - BHS w praktyce

blake

Rekomendowane odpowiedzi

Prawda jest taka, że nie da rady pewnych rzeczy przekazać bo żeby być skutecznym w affliacji oprócz skutecznych landingów ( te czasami można dostać w niektórych pp jak masz sensowne obroty ) trzeba dobrze ogarniać takie tematy jak :

-skrapowanie miejscówek (i to nie w ilości kilku a kilkadziesiąt tysięcy , filtrowanie ich)

- kodowanie szablonow - praktycznie nie ma na rynków dobrych programistów zp czy też osób które zmodują Xrke

-optymalizacje podatkowe ( czyli np firma w raju podatkowym)

Seo w PP to sam sposób myślenia i postrzegania pewnych spraw - żeby masowo coś linkować trzeba to odpowiednio zorganizować ( zlecić, zaplanować, zapłacić)

Nikt moim zdaniem kto taka wiedze posiada nie dzieli się nia za $ - dlaczego bo mu się to najzwyczajniej nie opłaca. A blake myśle, że sobie z was po prostu żartuje

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W domeny, softy itp. oczywiscie zakładamy sytuację, że osoba Cię w pełni zrozumiała i jest pracowita.

Hmm, zakładam, że softy chyba każdy ma, bez nich nie ruszy nigdzie a jeżeli ktoś nie ma softów, to nie ma sensu żeby zastanawiał się nad tym szkoleniem. Co do domen... te 50 na start pasuje kupić, później już się skaluje wszystko, z domenami warto czekać na promocje i kupować hurtowo po kilkaset.

Seo w PP to sam sposób myślenia i postrzegania pewnych spraw

Na tym najbardziej chcę się skupić.

nie dzieli się nia za $ - dlaczego bo mu się to najzwyczajniej nie opłaca

Jeżeli powyższy punkt będzie spełniony to mi się to opłaci. Tak jak piszesz, samo pokazanie dla 90% populacji (tak wynika z moich doświadczeń) to jest nic - coś tam porobią, coś zarobią, ale przyjdzie jedna przeszkoda, druga i nagle "para" im uchodzi z wentyla i rozkładają ręce. Czy uważasz, że dalsza współpraca z osobami, które się rozwiną nie będzie mi się opłacała? Cena tak na prawdę jest śmieszna, bo jest to kilkudniowy zarobek, ale nawet tak niska na wstępie odsiewa 99% gimbazy.

Dlatego od razu piszę! To nie będzie szkolenie z obsługi softów! To nie jest dla ludzi, którzy już próbowali po 100 razy i zawsze im się słomiany zapał kończył. Nie jest też dla tych, którzy myślą, że manna im z nieba spadnie. Cały czas powtarzam - TRZEBA ZAPIER... ale przynajmniej wiadomo na co.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

nie tak dawno nie mogłeś wyjść z mrozów

Pokaż mi to, bo chyba śnie.

Kiedy u Ciebie były mrozy https://www.forum.optymalizacja.com/topic/195718-google-zamrozilo-wyniki/?p=1355881 ja wygrywałem kolejny konkurs https://www.cashinpills.com/contest/wyniki.php

Chyba, że na konto Xanna znowu zalogował się jakiś niedorozwinięty pracownik, który pomylił właśnie mnie z Xannem, który to wśród tutejszych "pozycjonerów" szukał kogoś kto mu mrozy roztopi, tłumaczył, że kasa do wyciągnięcia jest, prosił, błagał...

dlaczego nie dla 10 ? czy 30 jak ja to robię, więcej byś zarobił :)

Już o tym pisałem wcześniej:

Co do agendy to tak jak pisałem - nie będzie to masówka gdzie stoi "prelegent" z mikrofonem i leci ze slajdami jeden po drugi, czytając je od a do z a naprzeciwko 30 rozdziawionych gęb, które za 2 dni będą pamiętały tylko, że prelegent seplenił.

Powtórzę jeszcze raz: Nie jest to ściąganie daniny z jelenni upychając ich w klatce i wbijając do głowy bajki o żabach.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Nikt moim zdaniem kto taka wiedze posiada nie dzieli się nia za $

Dokładnie tak jest.

A blake myśle, że sobie z was po prostu żartuje

To jest jasne od początku. Temat od razu powinien znaleźć się w dowcipach.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Tu nie chodzi o to żeby znaleźć kilku jeleni, dać im bazy, filmy jak ustawić dodawarkę tylko o to żeby bardziej nakierować, pokazać jak ja to robię, nauczyć myślenia i kombinowania a przede wszystkim uświadomić jak wspaniałe algo googla jest proste i banalne. Wydaje mi się, że jeżeli ktoś uważa, że coś potrafi to chyba nie potrzebuje obszernego wykładu jak używać harvestera?

Jednak zmieniam zdanie na temat tego szkolenia. Blake ma tutaj bardzo dużo racji, a wiele osób o tym zapomina - myślenie. Mało kto potrafi wyciągnąć prawidłowe wnioski, jak nieraz widzę milion dogłębnych analiz i porównywanie każdego linka to zastanawiam się czy ktoś na serio to napisał, czy po prostu chce odwieść ludzi od podstawowego kombinowania.

Powodzenia!

To jest jasne od początku. Temat od razu powinien znaleźć się w dowcipach.

Niby dlaczego? Ktoś chce coś sprzedać, drugi ktoś chce coś kupić - co was to ku** obchodzi? Czy w tym kraju osoby "niezainteresowane" zawsze muszą wszystko wiedzieć lepiej? Czytać się tego nie da.

Później dziwi się jeden z drugim, że w sejmie mało sobie oczu nie wydrapią - to samo jest w życiu codziennym. Taki naród rąbnięty.

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Chyba, że na konto Xanna znowu zalogował się jakiś niedorozwinięty pracownik, który pomylił właśnie mnie z Xannem (..)

Skądś ta liczba postów się wzięła, no nie :okularnik:

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

nie tak dawno nie mogłeś wyjść z mrozów

Pokaż mi to, bo chyba śnie.

widzę że @blake ma krótką pamięć ale odwietrzymy jak to się modlić zaczął bo linki przestały działać

4zpyjsrj.jpg

Rozumiem że na szkoleniu zdradzisz technikę modelnia się ?

Marketing internetowy dla firm

Buhahahaha, nie no sorry Xann, nie uważałem Cię za omnibusa, ale... myślałem, że na prawdę jesteś bardziej rozgarnięty.

@Xann, brakuje Ci argumentów czy to zwykłe amatorskie czepialstwo? wyciągasz "na światło dzienne" tematy, które albo są starymi kotletami (dawno nie aktualnymi od wczoraj) albo tymi z serii dobrych dowcipów..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności