Skocz do zawartości

Szkolenie - BHS w praktyce

blake

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm, patentów to tam tajemniczych nie ma, bardziej chodzi o doświadczenie z landingami i ich optymalizacją pod sprzedaż. A ogólnie najważniejsze jest oczywiście samo wbijanie tych fraz. Teoretycznie można to z równie dobrym skutkiem stosować na klientach, tyle, że po prostu się nie opłaca, bo na klientach nikt tyle nie wyciągnie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Problem w tym że frazy klientów to ilość powyżej 1 000 000 wyników. W moich frazach nawet ponad 5 baniek . Konkrecja u mnie to przynajmniej 250 firm które się pozycjonują i każdy chce być pierwszy.

Jagody a.... maja u mnie 201 000,

powiększanie peni..... 284 000

Inne frazy podobnie . Max do 543 000

W innych krajach w których te piguły funkcjonują też nie ma większej konkurencji.

Przy tym pewnie ludzi którzy się tu pozycjonują jest kilku i każdy ma po ileś stron na 1 temat.

Jak by to miała byc tematyka kredytów i byłyby przykłady jak tu szybko i przynajmniej na miesiąc do dwóch wbić i utrzymać stronę w top3 to co innego.

Tu pewnie przy odrobinie sprytu optymalizacji i linków da się to przeskoczyć. Niemniej jednak przy takich zarobkach konkurencja na tych frazach powinna być większa, chyba że google tnie te strony i jak już @B zauważył trzeba wytrwałości żeby się nie zniechęcić.

A każdy pomysł na zarobek jest dobry. Jak klient płaci i jest mądry i umie główkować to wyciągnie coś dla siebie. Jak ma siano w głowie to nawet jak mu łopatą do głowy wsadzisz to i tak nic nie zrozumie.

Jagody a....

powiększanie peni.....

Jak by to miała byc tematyka kredytów

Jagodę a..., powiekszenie peni... czyli suplementy diety "robi się" zdecydowanie inaczej niż kredyty. Blake swoje "szkolenie" prawdopodobnie będzie "prowadził" właśnie z suplementów. To jest temat dziecinnie prosty. 9k lepiej wydać na piwo. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Tak, wiemy, wiemy.. Ty paydeye robisz w 3 tygodnie. Zrób szkolenie za 50k jak je wbijać w 3 tygodnie, chętnie przyjdę. Tyle tematów dziecinnie prostych a jeszcze nigdzie Cię nie widziałem :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

powiększanie peni.....

"Ucz się ucz, bo nauka to potęgi klucz.." mnie tego uczono, zawsze w tematyce szkoleń życzę wam wszystkich zdobycia upragnionej wiedzy, de facto wiem że pan Blake czy Szlafrock to nie osoby które nic nie osiągnęły a ich indywidualna utarczka to jak Putin vs. Obama ;)

Jest pomysł, jest hajs są chętni więc w czym problem? ;)

co do cytatu, a bilety na Greya już macie? :P to lepiej zadziała na kobietę niż mydlenie jej oczu, iż te kilka milimetrów jest więcej niż przez ostatnie kilka lat ;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Osiągnij efekty i zrób szkolenie z pozycjonowania sklepu w trudnej branży tak aby sprzedaż wzrosła o 40% to napisze wielkimi literami: blake to kozak. Suplementy diety to każdy gimb potrafi domenę wymieniać co chwila.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Ale ja tego nie rozumem trochę. Czemu chcecie, żeby Blake robił szkolenie z czegoś, czego nie robi na codzień?

Jako, że gimby się przewijają w rozmowie to i przykład na takim poziomie.

Mam nie uczyć się grać na gitarze od Kirka Hammeta bo nie potrafi zagrać na bębnach hymnu Polski? No ludzie, ce szkolenia jest przedstwiony, nie widze tam propozycji uczenia pozycjonowania sklepów.

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

A od kiedy ilość wyników świadczy o trudności wypozycjonowania słowa do TOP10 ? :-)

Doczytaj całość

mała Ilość wyników + Mała konkurencja ( mało stron z linkami) = łatwiejsza fraza.

Duża ilość wyników + dużo stron które są pozycjonowane = trudniejsza fraza.

Duża ilość wyników + mało stron które się pozycjonują = średni poziom trudności

Sama ilość nie świadczy ale daje obraz o konkurencji w danym temacie. Jak jest duża konkurencja to i stron jest więcej więc i wyników jest więcej tak w dużym uproszczeniu.

z pozycjonowania sklepu w trudnej branży

Czy Ty potrafisz czytać? Wróć do 1 postu, zobacz na temat, przeczytaj o czym będzie i dyskutuj. Ja na prawdę nie wiem jak pozycjonować trudne frazy dla sklepów "białymi" metodami, nie mam pojęcia jak ręcznie dodawać linki. Zrobiłbym to pewnie swoim sposobem i też by było, ale po co skoro tego na co dzień nie robię i nie mam na to najmniejszej ochoty.

Sama ilość nie świadczy ale daje obraz o konkurencji w danym temacie.

Jeszcze musisz się dużo nauczyć. Nie masz racji w tym temacie, nawet idąc tokiem Twojego myślenia to niech wyników będzie 5 milionów, z czego niech pozycjonuje się 500 stron. Z czego 495 jest pozycjonowana przez gimbów, bo biorą 200 od klienta i albo będzie im się chciało cokolwiek zrobić albo i nie. W tym temacie jest o 90% mniej wyników, 90% mniej konkurencji, ale... jak już ta konkurencja jest to nie są to gimby, które robią to dla klienta za 200, tylko robią to dla siebie i wiedzą za co robią.

sorka @blake że się wcinam w temat, ale fajne wątki są poruszane w ramie dyskusji o pozycjonowaniu , chciałem dodać tyle że to jest fajne odwołanie hiperłączem ;) i już nic nie piszę :) Sorr za offtopy

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności