Skocz do zawartości

[Opinie] SerwerPlus.pl

Nikonem

Rekomendowane odpowiedzi

Otrzymałem ofertę z SerwerPlus. Telefon był interesujący bo była to propozycja przeniesienia stron z pewnej znanej aczkolwiek raczej mało lubianej firmy do nich. Ich oferta opiewa na około 30% kwoty, której aktualnie żąda firma w której mam parę stron. Przeniesienie stron gratis ;)

Nie chcę podawać nazwy ( ;) ) tej firmy bo temat istnieje osobno.

Krótko mówiąc czy ktoś z Was ma serwer w Serwerplus i czy może podzielić się opinią.

https://www.serwerplus.pl/hosting.html

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

@up chyba jednak żartuje albo za teh host, który aktualnie ma płaci jak za vpsa.. skoro 200 zeta za słaby host = ~30% tego co teraz płaci to ja nie mam pytań.. @Nikoś.. weź qtfa nie pitol, że płacisz ~600 za jakiś współdzielony hosting??

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

A ile wg was kosztuje serwer na nazwa.pl? 100? Ostatni rok to było chyba 300 netto. Lenistwo, jestem tam od 2007 i do tej pory nie miałem czasu i ochoty na przenosiny :D

Teraz zaproponowali podwyżkę i muszę się wreszcie wynieść.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności