Nikonem Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Otrzymałem ofertę z SerwerPlus. Telefon był interesujący bo była to propozycja przeniesienia stron z pewnej znanej aczkolwiek raczej mało lubianej firmy do nich. Ich oferta opiewa na około 30% kwoty, której aktualnie żąda firma w której mam parę stron. Przeniesienie stron gratis Nie chcę podawać nazwy ( ) tej firmy bo temat istnieje osobno. Krótko mówiąc czy ktoś z Was ma serwer w Serwerplus i czy może podzielić się opinią. https://www.serwerplus.pl/hosting.html Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Ty tak na serio? "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 @up chyba jednak żartuje albo za teh host, który aktualnie ma płaci jak za vpsa.. skoro 200 zeta za słaby host = ~30% tego co teraz płaci to ja nie mam pytań.. @Nikoś.. weź qtfa nie pitol, że płacisz ~600 za jakiś współdzielony hosting?? Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 A ile wg was kosztuje serwer na nazwa.pl? 100? Ostatni rok to było chyba 300 netto. Lenistwo, jestem tam od 2007 i do tej pory nie miałem czasu i ochoty na przenosiny Teraz zaproponowali podwyżkę i muszę się wreszcie wynieść. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.