Skocz do zawartości

Wyszukiwarka Google mnie nie lubi

FLANCUZ

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

mam problem ze swoją stroną reumatologwroclaw.pl, otóż od miesiąca nie można jej znaleźć poprzez wyszukiwarkę googla.

1. Domena zarejestrowana 8.01.2015 w nazwa.pl - tam również jest serwer

2. Dodałem ją do panelu administracyjnego googla, wciąż google nie dodało żadnych informacji na jej temat.

3. W BING pojawiłą się po jakiś 10 dniach

4. Podobno w 2014 ilość wejść Dofollow nofollow osiągała nawet 350tys

Czy ktoś mógłby mi doradzić co w takiej sytuacji zrobić?

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

od miesiąca nie można jej znaleźć poprzez wyszukiwarkę googla.

Widocznie nie pozyskałeś żadnego backlinka do swojej strony lub było ich zbyt mało. Zamiast bawić się w formularze google po prostu dodaj jakiś wpis do katalogu, napisz post na jakimś forum, załóż profil itp. Strona w wyszukiwarce pojawia się zazwyczaj w max. 1-2 godziny a nie miesiące ;)

zakładałem multikonta

sprawdź powiadomienia, chyba "cos" było pod tą domeną, ale pewnie się mylę ale powiadomienia sprawdź

https://www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=%22Kury+Rosa+Wikipedia+-+reumatologwroclaw.pl%22

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

Pisałeś, że nie ma powiadomień w 1 poście, tak też myślałem, że coś na rzeczy jest, bo sam ją Ci dodałem do google add url. Sprawdzałeś wogóle profil linków tej domeny? Z takimi linkami to na niej nic nie zdziałasz, spam i nic więcej, wydaj 12zł i zarejestruj nową domenę - dobra rada.

I co z tym lubieniem tak, spam był na domenie to dostała bana w wyszukiwarce i nie ma tu nic do tego kto kogo lubi.

Jeśli twoja strona jest faktycznie działającą usługą to poproś o rozpatrzenie , ale dobrze było by coś markować i zacząć od początku , masz na pewno nazwę swojej firmy może np GabinetMisterska.pl , brzmi całkiem profesjonalnie ;)

Poza tym, zdecyduj się też jakiej nazwy chcesz użyć , np czy to ma byćhttps://magiastron.com.pl/?page_id=2

Janekszeryf :) kuuurcze ale dałeś , takiej Pani https://magiastron.com.pl/wp-content/uploads/2014/11/mms-199x300.jpg mówisz że ma domene jechaną rumakiem :) Jeszcze sięobrazi :)

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności