Skocz do zawartości

Którą agencję reklamową wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

to mój pierwszy post na forum. Posiadam stronę rozrywkową, która genenruje ok 1,5mln odsłon miesięcznie. Zastanawiam się nad wstawieniem reklam typu display. Z tego co udało mi się dowiedzieć na rynku polskim działa sporo agencji reklamowych (Goldbach, IDMnet, Evolution Media, Ad-Vice itp) jednak chciałabym się dowiedzieć, która agencja oferuje najlepsze stawki i warunki oraz jaką kwotę mogłabym na czysto zarobić przy moim ruchu. Licze na odpowiedzi od osób, które współpracują z wymienionymi przeze mnie agencjami lub może ktoś zna jeszcze jakieś inne godne uwagi? Dziękuję i pozdrawiam. Maddie28

Nie wystarczy Ci prosty AdSense? Chcesz jeszcze z agencją dzielić się przychodami z reklam?

Agencja działa raczej w drugą stronę- gdy nie masz ruchu i chcesz go pozyskać.

Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie.

Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze B)

Dzięki za odpowiedź. Korzystam z reklam adsense jednak mam mało klików mimo dobrego rozmieszczenia reklam. Zastanawiam się czy nie lepsze były by reklamy w rozliczeniu CPM. Orientuje się ktoś ile można zarobić za 1,5mln odsłon na stronie rozrywkowej w agencjach reklamowych ?

Reklamy cpm zazwyczaj wyświetlają się z cappingiem więc ważna jest ilość użytkowników nie tylko samych odsłon. Skontaktuj się z sieciami jakie wymieniłeś i sprawdź jakie zaproponują ci warunki. Zainteresuj się sieciami reklamowymi mającymi w swojej ofercie RTB, moim zdaniem będziesz miał większe szanse na obłożenie powierzchni reklamowej.

Filmy animowane typu explainer video. Najlepszy serwis AGD Gdańsk, jak zepsuje się lodówka, pralka lub inne urządzenie AGD. Organizujemy bezpieczny import z Azji do krajów Unii Europejskiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności