Skocz do zawartości

2captcha serwis online do automatycznego rozwiązywania captcha

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Nie mogę podłączyć API 2captcha do ZennoPostera. Przeczytałem już tyle poradników, że namieszałem z plikiem Anti-captcha.dll

Jeśli komuś działa 2captcha z Zenkiem to czy może mi podesłać poprawny plik Anti-captcha.dll ? Oczywiście wkleję swoje API :-) 

Aktualnie wchodząc w ustawienia CAPTCHA w ZennoPosterze zniknął mi napis Antigate.com a rucaptcha.com zmieniło się na 2capctcha.pl

Mimo tego nadal nie rozwiązuje mi captchy :(

Firma VECTRUM

Dla chcących sprzedać auto polecam - Skup samochodów Poznań

• 11 miesięcy temu...

Od 26.08.2016  2captcha wszystkie captcha typu recaptcha2 będą odsyłane z błędem ERROR_PAGEURL_NECESSARY

jeśli po API nie będzie wysłany URL strony gdzie ta captcha jest. Tylko tak będą mogli ta captcha rozwiązywać. Ale to nie koniec zakręcenia kurków przez recaptcha2.

Obecnie recaptcha2 jeszcze pozwala rozwiązywać captcha z jednego IP a wchodzić na stronę z innego, ale z tego co piszą osoby odpowiedzialne w G. za recaptcha2 to za niedługo skończy się. Dla tego ekipa 2captcha już wprowadziła system rozwiązywania recaptcha2 przez proxy użytkownika.

Jest to dość dyskusyjna metoda ( w mojej ocenie), ale chyba innego wyjścia na razie niema nikt.

Dla tego róbcie zmiany w swoich szablonach pod recaptcha2 jeśli chcecie dalej tą captcha rozwiązywać przez 2captcha.

Chyba trzeba będzie kupować jakieś tanie prywatne proxy ( lub dobre publiczne) tylko pod tą akcje i monitorować czy nie wykorzystują ich do czego innego czy nie rozwiązują nie tylko właścicielowi captcha przez nich captcha :D. Nie chodzi o ten serwis a ogólnie o zasadę ograniczonego zaufania. 2captcha podaje, że mają stale ( zazwyczaj) IP przez  które autoryzują się, wiec można zrobić autoryzację proxy po IP i po wyłączeniu API od razu wyłączać autoryzację wtedy nie będą mogli skorzystać z proxy do innych celów czy klientów. Ja jeszcze nie wiem jak tą kwestie będę rozwiązywać.

Jeśli chodzi o zmiany w API softów to wiem, że Xneolinks ta opcja już jest wdrążano dawno ( po anonsie tego API przez 2captcha) ale jest odznaczona domyślnie

wa89d2fk.jpg

@up na .pl jak i na .com mam pod jednym mailem, korzystam z .com już od jakiegoś czasu (tylko tam da się wpłacać kasę normalnie) ...
Gdy się loguje wywala, że nieprawidłowe hasło, gdy odnawiam hasło przekierowuje mnie klikając w link na rucaptcha.com i mimo wszystko na .com zalogować się nie mogłem.

PS. Właśnie spróbowałem jeszcze raz użyć opcji przywrócenia hasła i teraz działa normalnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności