Skocz do zawartości

Przekierowanie niedziałającej strony na nową

endriuu0

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam następujący problem.

miałem starą stronę gdzie były produkty na oddzielnych podstronach

strona&pl/ index&php? page=rolety-dzien-noc

strona&pl/index&php? page=rolety-wolnowiszace itp.

teraz mam to wszystko na jednej podstronie

strona&pl/index&php?page=rolety-wewnetrzne

czy można jakoś przekierować żeby działało ? w google pokazuje błąd nie ma strony.

próbowałem mod rewrite ale wydaje mi się że to nie ma sensu bo to tylko zmienia mi wyświetlanie nazwy.

Strony które NIE działa NIE przekierujesz. Nie korzystam z panelu G dla masterow ale zobacz czy tam nie ma opcji mapowania URL.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Strony które NIE działa NIE przekierujesz. Nie korzystam z panelu G dla masterow ale zobacz czy tam nie ma opcji mapowania URL.

Można dodać mapę witryny którą zresztą dodałem.

Można jakoś w tej mapie to zrobić czy ogólnie te linki już są stracone ? bo miały całkiem dobre pozycje

poradziłem sobie, stworzyłem strony z takim skryptem w każdej i podpiełem pod index&php pytanie tylko czy jest to dobre rozwiązanie takich stron mam ok 15-20 szt. oczywiście przekierowania będą do odpowiednich podstron a nie że wszystkie 15 do głównej

<?php
header("HTTP/1.1 301 Moved Permanently");
header("Location: www&moja strona&rolety-wewnetrzne");
?>
Z góry dzięki za pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności