Skocz do zawartości

nienaturalny link na stronie

M0drzew

Rekomendowane odpowiedzi

@M0drzew

A czy przypadkiem twoja strona ma mniej niż pół roku? Czym jest linkowana i czy treść jest sensowna czy tylko a'la precell?

6 lat, teraz linkowana ręcznie, kiedyś automatami :), treść sensowna, nie jest to zaplecze :)

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Czy czasem SzlafRock i blake to nie ta sama osoba

Joluś, zajmij się chodowlą jedwabników, bo z Twoją dedukcją nic w SEO nie osiągniesz... taka sytuacja...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Czy czasem SzlafRock i blake to nie ta sama osoba

Joluś, zajmij się chodowlą jedwabników, bo z Twoją dedukcją nic w SEO nie osiągniesz... taka sytuacja...

Blejkuś jedwabniki zdechły jak pomyliłem liście morwy z kasztanowcem. Myślałem, że twój avatar to jedyny przejaw przerostu ego.

Ustalmy jedno.

Naturalny link to taki który został zakupiony w Google przez usługę nazywaną AdWords.

Tylko taki link prowadzący do strony nie szkodzi (jeszcze nie).

Bing.com jest szybszy, daje lepsze wyniki. Mniej szpieguje.

Google uczy, Google radzi, Google nigdy nas nie zdradzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności